Gaha cinema kanapé szett

Nyitható lábtartóval

674 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék,

Gaha cinema kanapé szett, nyitható lábtartókkal.

A Gaha cinema kanapé szettünk egy valóban egyedi választás, hisz barnás-feketés kevert színével kitűnik a sok fekete, vagy fehér többnyire amúgy is bőr cinema szettek sorából.

És bár a mozi garnitúrák alapvetően evilági modern találmánynak számítanak, megkockáztatjuk, hogy retro színe miatt régebbi bútorok mellett is megállja majd a helyét. Anyaga vékony, ám strapabíró szövet, melybe belehuppanva, hamar ellazulhat az ember. Az élmény azonban itt nem áll meg, hisz hamarosan elkezdjük érezni a háttámlák hármas bordázatának jótékony hatását, mely szinte felér egy masszázzsal.

Testünk még tökéletesebb pihentetéséhez azonban feltétlen ki kell próbálnunk a garnitúra minden egyes darabjának oldalán elhelyezett manuális kallantyút, melynek meghúzása után a lábrész megemelkedik, szinte teljesen vízszintes helyzetbe, és egy további enyhe csípőmozdulattal (kis gyakorlással könnyen ráérzünk majd) a háttámlák is hátradőlnek.

Aki rendelkezik otthon elég hellyel, és szeretne a nagy-képernyős tévéje mellé igazi mozi élményt varázsolni, annak mindenféleképp ki kell próbálnia ezen darabunkat.

Méret: 90 x 95, 155 x 95, 200 x 95 cm

Válogasson több száz egyedi kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

f