Qulin ülőgarnitúra

Ágyazható/ ágyneműtartós bézs ülőgarnitúra

399 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Qulin ülőgarnitúra minden helyzetre!

Ha fontos, hogy lakásunkba egy kis világosságot és frissességet vigyünk, ha unjuk a sötét és komor hangulatú kanapékat, vagy csupán nem tetszenek a szürke, egyhangú ülőgarnitúrák és szívesen kipróbálnánk valami újat, azoknak itt a Qulin. Mandulabarna finom szövet borítása, a hófehér textilbőr lábazattal párosítva nappalink üde színfoltjává teszi majd.

Nagyszerű választás fiatal hölgyek számára. A Qulin méretarányait nagyon jól eltalálták. Rövidebb nyúlványa kifejezetten széles, és elég hosszú ahhoz, hogy kényelmesen elfeküdve nézzük kedvenc tévéműsorunkat.

Nagy párnái háttámlaként funkcionálnak, szabadon mozgathatóak. Szövetük pedig oly puha, hogy legszívesebben magához ölelné őket az ember. További nagy előnye ennek a darabnak, hogy mindössze két apró mozdulattal ágyazható, így nem szükséges külön ágyat fenntartani egy váratlan vendégnek sem. Alsó részében pedig nyugodtan tarthatjuk az ágyneműket, párnákat.

Egy biztos, ez a kanapé energiával és derűvel tölti majd fel a teret, melynek jótékony hatása előbb-utóbb új tulajdonosán is érezteti hatását.

Méret: 260 x 185 cm

Látogasson el hozzánk és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, személyesen!

Aktuális készletünk és áraink felől, kérem érdeklődjön telefonon vagy akár személyesen.

 

f