Vermon cinema kanapé

Lábtartós cinema kanapé, tisztítható szövettel

449 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Vermon cinema kanapé, lábtartóval

Végre egy újabb cinema kanapé! Rendelkezik relax funkcióval, extra puha, süppedős ülőfelülete van és ráadásként még a színe is semleges, így nem lesz nehéz beilleszkednie. Fejtámlái állíthatóak annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára optimális pozíciót.

Kellemes tapintású, finom microplüss borítja az ülőgarnitúrát a tökéletes moziélmény érdekében. Lábtartóját egy, az oldalán található karral tudjuk használatba venni, illetve nyitott állapotban a háttámlát igény szerint tudjuk tovább dönteni. Próbálja ki kiállítótermünkben, míg egy kedves vásárló le nem csap rá!

Méret: 215 x 80 cm

Nem feltétlenül kell ahhoz egy pincemozival rendelkeznünk, hogy otthonunkban élvezhessük a semmihez sem fogható élményt. Sőt, gondoljon csak bele mennyivel jobb, hogy nem kell mások étkezését hallgatni! Nem kell bosszankodni, hogy sutyorog a “szomszéd. Ahogy azon sem, hogy nevetgélnek a hátunk mögött, ráadásul vélhetően rugdosni se fogja senki székünket. Ugye, milyen sok előnnyel jár egy nappali kompatibilis mozikanapé?!

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.