Germering ágyazható ülőgarnitúra

Balos relax támlás ülőgarnitúra

568 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék,

Ágyazható ülőgarnitúra, puha szövettel.

A kékes szürke ülőgarnitúráknak megvan az a különleges képessége, hogy mindenkoron és minden körülmények között az exkluzivitást, és a soha nem múló örök eleganciát szimbolizálják. A Germering ágyazható ülőgarnitúra azok számára készült, akik erről a hatásról nem szeretnének lemondani, viszont unják már régi fekete garnitúrájukat, és készek kipróbálni valami újat, valami mást. A Germering ülőgarnitúra eszpresszó színű bőrkárpitot kapott, mely gyakorlatilag szinte fekete, ám közelről, illetve erős fényben egyértelműen előtűnik annak csodás barna árnyalata.

Hatalmast garnitúráról van szó, mely éppúgy ékessége lehet egy nagy tárgyalónak, irodának, mint egy fényűzően berendezett kisebb méretű lakásnak.

Egyedisége színén kívül abban is rejlik, hogy a kárpitot steppelve helyezték fel a bútorra és ezt tovább vitték a karfa oldalára is, melyre rendkívül mutatósra sikeredett. A Germering garnitúra szépen tagolt idomait a minimalizmus járja át, hisz alapvetően alacsony bútorról van szó, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a mögötte lévő térből ne túl sokat takarjon ki.

Vastag, henger alakú krómból készült lábai egyértelműen jelzik, hogy egy XXI.századi, modern darabról van szó.

Állítható fejtámlái szépen ívelt, piskóta alakot kaptak, a sarok rész viszont fix, nem mozdítható. Mérete ellenére a Germering ágyazható ülőgarnitúra mindkét oldalon biztosít elegendő helyet ahhoz, hogy akár fekvő pozícióban is élvezhessük szabadidőnket, ám akinek ez nem lenne elég, annak ott van kihúzható vendégágya, mely a garnitúra anyagával megegyező kárpitozást kapott.  A kanapé rövidebb oldala felemelhető, így lesz helyük az ágyneműknek, vagy egyéb fontos használati tárgyainak.

Jöjjön el és tekintse meg személyesen is rendkívüli kínálatunkat, ahol több mint kétszáz különböző stílusú és méretű ülőgarnitúrából válogathat kedvére. Mielőtt elindulna  hozzánk ajánlott egy rövid telefont intézni felénk, hogy a legfrissebb információkat kapja épp aktuális készletünkről.

Méret: 295 x 180 cm
Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem érdeklődjön kollégáinknál.

 

f