Saka ágyazható ülőgarnitúra

Állítható fejtámlákkal

504 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Saka ágyazható ülőgarnitúra, állítható fejtámlákkal!

A Saka hófehér textilbőrből készült ülőgarnitúránk maga a csoda, sokunk álma. Már maga a színe is exkluzivitást, tisztaságot és frissességet áraszt, nem is beszélve ezekről a fantasztikus idomokról. Formavilága minimalista, ultramodern, stílusa kifinomult, szemet gyönyörködtető, valóban kivételes. Ülőfelülete széles, enyhén ívelt, míg háttámlája egyenes, nem túl magas.

A Saka ágyazható ülőgarnitúra teljesen más arca mutatkozik meg, ha állítható fejtámláit, illetve karfáját fel- illetve lehajtott állásban hagyjuk. Bármelyik mellett is döntünk, nem fogunk rosszul dönteni… A kanapé két végének lábazati része lágyan ívelt, melyet a szokatlan, egymással összekötött krómlábak még különlegesebbé tesznek. Külön kiemelendő és dicséretes a tervezők részéről, ahogyan a karfa felépítését megoldották: itt három egymásra rakott szendvicsszerű panelről van szó, mely megoldás egyszerű ugyan, mégis szédületes látványt nyújt. A garnitúra kapott még egy fontos funkciót, ugyanis kihúzható vendégággyal is rendelkezik. Így akkor sem hagy cserbe minket, ha ritkán érkező vendégünket kellene valahol elszállásolnunk.

Aki fehér bőr ülőgarnitúrában gondolkodik, annak tudnia kell egy nagyon fontos dolgot.

Tény, hogy a hófehér, vagy törtfehér garnitúra nagyon látványos, vendégeinket méltán nyűgözhetjük le vele, ez vitathatatlan. Azt azonban mégis kevesen tudják, hogy a hófehér és a törtfehér között jelentős különbség van, és nem véletlen az, hogy a fehér garnitúrák döntő hányada inkább törtfehér. Ennek tisztítása ugyanis jóval könnyebb, míg a hófehér annyira tiszta szín, hogy az apró, máskor jelentéktelennek ható foltok azonnal feltűnnek rajta. Valódi bőrök jellemzően törtfehér árnyalatot kapnak, és szinte csak a textilbőrre jellemző a hófehér árnyalat.

Méret: 310 x 310 cm

Látogasson üzletünkbe, ahol három szinten válogathat ülőgarnitúrák közül. Azonban kérem vegye figyelembe, hogy üzletünk outlet jellege lévén mindenből csak egy darab található készleten. Amennyiben kinézett egy ülőgarnitúrát a weboldalon, keresse fel kollégáinkat!

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

f