Akció!
fehér színű
fehér színűfehér színűfehér színű

Saka ágyazható ülőgarnitúra

319,990Ft 249,990Ft

Állítható fejtámlákkal

Kategória: Címke:

Leírás

Saka ágyazható ülőgarnitúra, állítható fejtámlákkal!

Fehér textilbőrrel vont ülőgarnitúra, egy kis extra funkcióval ellátva. A fehér szín ugyan impozáns, meglehetősen kényes is. Ezért érdemes odafigyelni arra, hogy ne koszoljuk össze. Ugyanakkor sajnos véletlenek mindig történnek, ilyenkor töröljük át egy textilbőrápoló szerrel, amivel egyben tisztítjuk és ápoljuk is. Az extra funkció az ágyazhatóságában rejlik, ami ugyan manapság már megszokott, vendégünknek mégis nagyon sokat fog jelenteni. Nem árt egy fedőmatracot is elrejteni otthon, hiszen azzal lesz teljes az éjszaka! A Saka ágyazható ülőgarnitúra üzletünk első emeletén várja Önt, de keresse kollégáinkat, akik készséggel segítenek majd.

Méret: 310 x 310 cm

Leginkább egy modern fiatalos lakásban tudom elképzelni, egy olyan helyen ahol zajlik az élet. Barátok jönnek-mennek és az élete szerelmét kereső lakó gyakran teremt meghitt hangulatot a szobában. Képzelje csak el, ahogy a gyertya lángja gyengéden megtölti fénnyel a szobát. A füstölő kellemes illatot áraszt és halk zene szól a hangszórókból.

Látogasson üzletünkbe, ahol három szinten válogathat ülőgarnitúrák közül. Azonban kérem vegye figyelembe, hogy üzletünk outlet jellege lévén mindenből csak egy darab található készleten. Amennyiben kinézett egy ülőgarnitúrát a weboldalon, keresse fel kollégáinkat!

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37