Altino kanapé

Szín és anyag: mokka bőr

Méret: 192cm x 85cm

Funkció: nem ágyazható

 

382 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék,

Altino kanapé 2 személyes sárga színű, minőségi bőrből készül kanapé.

Otthonunknak akadhatnak olyan helyiségei, melyek kitöltése szokatlan megoldásokat igényelhet. Ezen problémára nyújthat gyógyírt Altino nevű kanapénk. Legyen az dolgozószoba, közlekedő folyosó, télikert, vagy szabadidős szoba… Az Altino által sugárzott frissesség és vidámság biztosan áthatja majd azon teret, ahová szánjuk. Speciális színárnyalata mokkabarna, mely már már curry, illetve napsárga színbe hajol át. Anyaga valódi bőr, mely még egy extra lökettel vértezi fel a szokványosnak egyáltalán nem mondható garnitúrát.

Két oldalán hiába keresünk karfákat, mert az Altino nyitott, bár a karfák emlékét az ülőfelülettel egy magasságú felületek megőrizték.

Bohém külleme pozitív energiákkal árasztja el majd a lakást, és bátran állíthatjuk, hogy bármilyen extravagáns környezetben meg fogja állni a helyét. A két ülőrészen a bőrkárpit ízlésesen steppelt, az anyag varrása mindenütt kifogástalan. Fekvésre és ülésre egyaránt alkalmas a garnitúra, hisz a kimondottan széles ülőfelületek, és a kanapé hossza lehetővé teszi számunkra a fekvést, míg háttámlái és az azokhoz tartozó állítható fejtámlák biztosítják a kényelmes és egészséges üléshez alkalmas helyet. Formái és idomai kifejezetten modern hatásúak, melyet tovább fokoznak a kanapé szépen csillogó króm lábai is. Igény esetén a kanapé elé érdemes lehet egy plusz puff-szerű asztalkát is vásárolni, mellyel még komplexebbé válik majd a darab.

Ha szeretne még az Altinohoz hasonló nagyszerű ülőgarnitúrákat látni, látogasson el üzletünkbe, ahol széles választékkal várjuk a legkülönbözőbb XXI.századi garnitúrákkal. Érkezése előtt érdemes lehet egy rövid telefont intézni felénk, hogy felvilágosítást kaphasson az épp aktuális készletünkről! Jöjjön el hozzánk és válassza ki saját maga az ízléséhez legjobban passzoló kanapét!

Méretei: 240cm x 120cm

A bútoron apró pici sérülések találhatóak, az ára ezért ennyire kedvező.

Válogasson több száz kanapé közül, személyesen!

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

f