Framesby jobbos kanapé

Egyedi dizájngarnitúra

419 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Framesby jobbos kanapé, az igazán egyedi lakásokba!

Van olyan ismerőse, akinél el tudná képzelni ezt a kanapét? Esetleg az Ön otthonába illene leginkább? Itt az idő, csapjon le rá mielőbb, hiszen a Framesby jobbos kanapé akárcsak a többi garnitúrából, ebből is csak egy darab érkezett üzletünkbe. Ez a hirdetés azoknak szól leginkább, akik nem gondolják túl a mindennapokat. Akik szeretik élvezni az életet és ezt a felhőtlenséget szeretik tükrözni a lakberendezési stílusukban is. Minden garnitúra megtalálja a gazdáját előbb vagy utóbb és biztosak vagyunk benne, hogy az ilyen különleges termékeknél sincs ez másképp.

Bohókás és vidám, kedves és barátságos. Így tudnám jellemezni leginkább, ám nem feledkezhetünk meg a funkcionalitásról sem. Amellett, hogy kedves, kényelmes és puha is. Leginkább egy olyan szobába tudom elképzelni, ahol nem unalmasak a mindennapok, ahol van élet. Barna színe is feldobja majd a hangulatot, itt az idő, vigyünk egy kis színt a nappaliba!

Ez a bútor ágyazható és ágyneműtartós kivitelben készült.

Méret: 250 x 180 cm

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

A bútorok szállításában is tudunk segíteni, akár az egész ország területén is. A szállítási díjaink igen kedvezőek, mert mi is tudjuk, hogy számítanak ezek a költségek is.