Albacete

bőr relax kanapé

374 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Ön egy pszichológus? Az irodájába keres bútort? Netán otthon fogadja vendégeit?

Csupán néhány ember kiváltsága a nagy lakás, melyben olyan hatalmas terek kínálkoznak, hogy már a puszta berendezésük is igazi kihívást jelent. Helyére kerültek már az asztalok, székek és ülőgarnitúrák, de még mindig akadnak apróbb szegletek, melyeket mutatós és mégis használható darabokkal lehetne megtölteni?

Azok számára, akik efféle problémákkal küszködnek van egy nagyszerű javaslatunk, amire talán nem is gondoltak.. Az Albacete egy formás, valódi bőrrel bevont relax ágy, mely nem foglal túl nagy helyet, pozíciója pedig könnyen változtatható. Mindnyájan tudjuk, hogy a nyaranként többnyire napozásra használt ágyak komfortja egyedülálló..

Erről a kényelemről nem kell lemondanunk a szezon végén sem, hisz az Albacete otthonába hozza a nyarat. Segítségével berendezhet magának egy saját kis relax sarkot, melybe elvonulva tökéletesen ellazulhat, olvasgathat vagy tévét nézhet.

A bútor vonalai oly maradéktalanul követik az ember vonalait, hogy nincs is szükség arra, hogy állítható legyen bármi rajta. Nem utolsó sorban ez a nyugágy látványnak sem utolsó, így a tér stílusos berendezése is egy kalap alatt megoldódik.

Méret:160 x 65 cm

Válogasson üzletünkben, több száz ülőgarnitúra közül!

Készletünk folyamatosan változik, kérem érdeklődjön telefonon vagy személyesen.

 

f