Boraki II ülőgarnitúra

Boraki II ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós

469 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Boraki II ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható.

Kellemes meleg színvilága és barátságos formája magával ragadja az embert már az első látásra. Természetesen ahogy visszafogott megjelenése lenyűgöz bennünket, úgy a szuper praktikus tulajdonságaiba egyszerűen majd beleszeretünk. Nem elég, hogy színe oly kellemes, formája szolid idomokat képviseli, komfortja egyedülálló, ezen kívül még tart számunkra meglepetéseket. Nézzük meg mik ezek! Szövet anyaga kitűnő minőségi szövet, tapintása finom és lágy, emellett hosszútávon jól bírja az idő által okozott megpróbáltatásokat.

Egy erős összetételű, megbízható anyagról beszélhetünk.

Kettős színhatás a játékos és ötletes kivitelezésnek köszönhető, a két szín támogatja és kiemeli egymás apró részleteit. Csodálatos összhangot képviselve. Boraki II ülőgarnitúra természetközeli árnyalataihoz alig észrevehetően társulnak natúr fa anyagú lábai, mely határozottan maximális biztonságot nyújtanak a bútor támaszkodását illetően. Bővíthető funkciója miatt szükség is volt rá, hiszen ágyazott formában egy méretes bútorrá válik, ahol gyermekek szívesen hancúroznak majd tetején. Ülőfelülete mely, mint most már tudjuk ágyként is használható komfortos keménységű.

 Érdemes kipróbálni!

Nagyon praktikus kárpitos bútor, hiszen a funkcióit tekintve mindenképpen egy praktikus bútort testesít meg. Ezen kívül természetesen talán a kényelem a legfontosabb, ami szintén adott ennél a bútornál. A fejtámlái állíthatóak, így a kényelmét tovább fokozhatja, hiszen a feje is meg lesz támasztva a pihenés során.

mérete: 265 x 225 cm

További bútorainkat itt tekintheti meg.

gyazhat

ágyazható ülőgarnitúra

gynemtarts

ágyneműtartós kivitelben kapható