Kasho ülőgarnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós

499 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Kasho ülőgarnitúra, ágyazható kivitelben!

Az U-alakú ülőgarnitúrákat nagyon sokan szeretik, hiszen terjedelmes ülőfelülete miatt vendégeink kényelmesen helyet tudnak rajta foglalni. Zsákszövettel fedett, amely szerencsére nem egy kényes anyag. Természetesen vigyázni kell rá, azonban nem kell vele kesztyűs kézzel bánni. Amennyiben vannak gyerkőcök, esetleg háziállatok a családban, mindenképpen ezt vagy ehhez hasonló ülőgarnitúrát ajánlok. Természetes színe könnyen beleolvad a környezetébe. Kasho ülőgarnitúra nagyon szépen mutat például a barna egyéb árnyalataival. Bézs színű szőnyeggel, padlóval vagy egy kellemes tejeskávé színű fal mellett.

Méret: 315 x 180 x 160 cm

Karfái és háttámlája textilbőrrel vont, ennek köszönhetően akár térbe is helyezhető. Tisztítását is könnyíti a textilbőr huzat, azonban érdemes észben tartani, hogy a nedvességet nem annyira szereti. Tisztítását végezzük textilbőr ápoló szerrel, így egyben hosszú életéhez is hozzájárulhatunk. A képeken is látható, hogy ágyazható, illetve még ágyneműtartós is. Játszi könnyedséggel tudjuk kinyitni, csupán középső ülőfelületét kell előre húzni, majd a támláját ledönteni. Érdemes egy fedőmatraccal letakarni annak érdekében, hogy vendégünk tökéletes kényelemben alhassa át az éjszakát.

A párnák természetesen a garnitúra részét képezik, sőt üzletünkben találhat még díszpárnákat is mellé, amennyiben ezek mellé még szükség lenne 1-2 darabra. Kollégáink szívesen segítenek, keresse őket bizalommal!

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.