Halmstad kanapé

Kék szövet kanapé relax fejtámlákkal

409 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék, ,

Halmstad kanapé az egyediség jegyében!

A Halmstad kanapé méltán örvend nagy népszerűségnek a fiatal generáció körében, hisz lendületes, vidám és élénk kék színével gyorsan a nappali üde színfoltjává válik. Tetszetős külsejét azonban nem a színének éppúgy köszönheti, mint ahogy anyagának is. A Halmstad ülőgarnitúrát egy vékony, de annál erősebb szövettel, lenvászonnal borították, mely közismert rendkívüli strapabíróságáról és erejéről. A szövet tapintása ennek ellenére mégis kellemes és puha.

A lenvászon egy viszonylag gyűrődésmentes anyag, melyeket fantasztikusan rá lehet illeszteni egyes garnitúrákra, az eredmény mindig ugyanaz: a bútor szivacsanyagára és egyéb részeire minden egyes milliméteren jól illeszkedő kárpit. Színe farmer kékhez áll a legközelebb, ám az árnyalat gyakran eszünkbe jutottja a legszebb tengerek vízének színét. Talán ezért is van, hogy a garnitúra natúr, henger alakú fából készült lábakat kapott, megőrizve a

Halmstad kanapé természet közeli kisugárzását.

A bútor formáit illetően semmi bonyolult, semmi felesleges, végletekig letisztult, pont, ami kell. Igazi társalgós, csevegős kanapé. Méreteit illetően klasszikus sarokgarnitúra, két oldala 10cm híján teljesen megegyezik, mutatós szimmetrikus darab. Egyetlen karfája keskeny, oldalra dönthető, aminek köszönhetően párna nélkül is van hová lehajtani fejünket, ha netán pihenésre vágynánk. A képek nehezen adják vissza a valódi látványt, ezért érdemes ezt a darabot személyesen is szemügyre venni.

Áruházunk több mint 200 különböző méretű, színű, anyagú és formájú ülőgarnitúrát tart készleten, ezért azoknak is tanácsos lehet eljönni hozzánk, akiknek még nincs kialakult ötletük eljövendő ülőgarnitúrájuk kinézetéről. Mielőtt autóba ülnének érdemes bennünket telefonon hívni, hogy informálódhassanak az épp aktuális készletünkről.

Méret: 210 x 220 cm

Látogasson el hozzánk és válogasson kedvére több száz kanapé közül, személyesen!

Aktuális készletünk és áraink felől, kérem érdeklődjön telefonon vagy akár személyesen.

f