Pinto bőr ülőgarnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós

Ez a termék jelenleg nincs készleten!

714 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Pinto bőr ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben!

A fehér színű szekrény-, vagy konyhabútor mondhatni hétköznapi. Gyökeresen más a helyzet, ha egy fehér ülőgarnitúráról van szó, különösen ha az még valódi bőr is. Igazi kuriózum, mely csak keveseknek adatik meg. Ez a PINTO L-alakú kanapé. Egy igazi tökéletesre csiszolt gyémánt. Relatíve kis méretű (250 X 180), mégis sokkal nagyobbnak tűnik. Talán éppen úgy éri el ezt a hatást, ahogyan egy fekete ruha karcsúsít, a fehér pedig „kövérít” – szokták mondani. A PINTO garnitúra bár könnyen tisztítható, mégis olyan helyre vágyik, ahol makulátlan tisztaság uralkodik, akár egy királyi palotában. Színe nem hófehér, inkább törtfehér, mely erősen hajlik a vanília felé. Könyöktámasza vastag, közepesen magas, nagyszerűen funkcionál fejünk megtámasztására, amennyiben épp a PINTO-n fekve ér bennünket az álom. Háttámlája közepesen magas, az embernek eszébe sem jut hiányolni a fejtámlákat. Az már nem a PINTO lenne.. Első látásra beleszeret bárki, aki fehér kanapéra vágyik.

Ez a termék jelenleg nem elérhető, a készletről érdeklődjön telefonon.

Méretei: 250 x 180 cm

A bőr vastagsága kitűnő, elnyűhetetlen, veri azokat a prémium garnitúrákat is, melyeket tényleg csak a legtehetősebbek engedhetnek meg maguknak. A bútor készítői igazi mesteremberek lehettek, és nagyon jól döntöttek, hogy a PINTO-t dupla varrással vértezték fel, hófehér vastag szálakkal.

A PINTO szépsége ellenében nem csak a kinézetével foglalkozik. Tartalma van. Ritkaság, hogy egy ilyen ragyogó garnitúra még ágyazható is, plusz hihetetlen nagyságú ágyneműtartója van, Építői nem bántak fukar módon az anyagokkal sem, kihúzható ágyfelületének bevonata egyezik a garnitúráéval, a bútor teljes hátfala szintén. Az ágyneműtartóját felnyitva megfigyelheti az ember, hogy minden milliméter stimmel. Olyannyira, hogy a PINTO-ról már csak alkotói mestereik aláírása hiányzik, akár egy reneszánsz festményről…

 

Válogasson üzletünkben kedvére több száz bútor közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.