Coen ágyazható bőr sarokgarnitúra

Való bőr garnitúra, ágyazható kivitel

679 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Coen ágyazható bőr sarokgarnitúra, ágyneműtartóval

A bőr garnitúra már nem csak a vagyonos emberek kiváltsága. A modern, elegáns és kifinomult dizánj minden bizonnyal az ön otthonába is pompásan mutatna. Az elegancia szinte érezhető a levegőben, miközben a kényelem rabul ejti az embert… ez nem csak egy kanapé. A Coen ágyazható bőr sarokgarnitúra megtestesíti mindazt, amit a kémfilmek világa nyújt az embert számára. Filmezzen hát úgy, mintha Ön a részese lenne, nézze, érezze és közben élje bele magát!

Ugyan egy panorámás lakás, plafontól-padlóig érő üvegablakai előtt biztosan el tudja nyerni igaz mivoltát, az Önök lakásában is képes kibontakozni! Lámpákat lekapcsolni, hangulatvilágítást beizzítani, füstölő vagy egy kis olajmécses és kezdetét is veheti egy feledhetetlen este. Legyen az eltöltve kettesben kedvesével, egyedül egy pohár borral vagy egy kedves barátjával… itt minden további fejlemény már csak az adott pillanaton fog múlni.

Bemutatótermünkbe folyamatosan hozunk újabb darabokat.

Nálunk a prémium minőség alapfeltétel és ugyan készletünk nagyrészt olyan termékekből áll, melyek már ki voltak állítva Németországban, állapotunk kifogástalan. A valódi bőr tapintása és jellegzetes illata már csak hab a tortán 🙂

Méret: 285 x 330 cm

Szuper modern és elegáns, ráadásul a prémium minőséggel, luxus kivitelben. Finom, kellemes érzést ad a bőr anyag, amikor beleülünk és kezeinkkel végig simítjuk a felületét, nem marad más választásunk csak, hogy ezt az érzést fokozzuk, hátra dőljünk és átéljük a pillanatot. Csodálatos érzés elheveredni rajta, főleg mert a kartámla részeket emelni és illeszteni tudjuk a fejünk alá.

Felejthetetlen élményben lesz részünk. Amennyiben az alkalom megkívánja és vendégül látnák még valakit vagy valakiket hely akad majd bőven ugyanis ágyazható szerepe is van. Ebben az esetben vendégeinket fogástalan pihenésben részesítjük majd.

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz sarokgarnitúra közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek. Aktuális készletünk felől kérem érdeklődjön kollégáinknál.