Bergen bőr garnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós

858 910 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Bergen bőr garnitúra, ágyazható és ágyneműtartós

Valódi bőrrel vont ülőgarnitúra, amely ágyazható és még ágyneműtartós is. Tégla színe igazán egyedivé teszi, mégsem hivalkodó. Nagyszerűen mutat modern lakásokban, a letisztult dizájnnak köszönhetően. Fejtámlái állíthatóak, így mindenki megtalálhatja a tökéletes pozíciót.

Bőr lévén könnyű tisztán tartani, akkor sem lesz gond, ha a buli hevében ráfröccsen majd valami. Fekvőfelülete plüssös anyaggal fedett, így az alkalmi ott alvóknak sem lesz kényelmetlen az est.

Méret: 260 x 210 cm

A színe mostanában különösen divatos, fiatalok körében mondhatni közkedvelt ez a szín. Bőr felületének köszönhetően gyerekjáték a tisztán-tartása, ez a házibulik alkalmával kifejezetten praktikus tulajdonság. Ha ez még sem lenne elég, amikor ráülünk, szinte megszűnik a világ, keménysége úgy lett kialakítva, hogy egyszerűen képtelenség felállni belőle.

Hatra dőlve fejünk megtámaszkodik, így teljes testünket el tudjuk engedni, ezzel is levezetni az egész napos feszültséget. Barátainkat szeretnénk vendégül látni fontos az ágyazhatósága, ami ágyneműtartóval együtt van kialakítva, ez nem mellékes szempont egy fiatalos otthonban.

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.