Loures bőr ülőgarnitúra szett

bőr ülőgarnitúra szett

459 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Loures bőr ülőgarnitúra szett, igényes otthonba!

Valódi marhabőrből készült, 3-2-1 személyes ülőgarnitúra

El kell ismerni, hogy amíg világ a világ, addig bizony szükség lesz hagyományos 3-2-1-es ülőgarnitúrákra is… Semmivel nem helyettesíthető ugyanis az a fajta előnyük, hogy a térben kedvünk szerint osszuk el az ülőhelyeket. Az is tény, hogy a garnitúra rajongóinak a XXI. századi világunkban nem túl széles a választék, éppen ezért minden lehetőséget meg kell ragadniuk, amikor alkalomadtán feltűnik egy-egy szett az áruházak kínálatában. A

Loures kárpitborítása valódi bőr, melynek exkluzív megjelenése és tapintása örök klasszikus, sosem megy ki a divatból, különösen a fekete szín, mely majd mindenféle környezetben jól mutat majd.

Előre kell bocsássuk, mint ahogy azt a Loures egyes darabjainak méreteiből is láthatják, egy viszonylag helytakarékos garnitúráról van szó, ahol az ülőfelületek mélysége, és a bútor magassága a megszokottnál kisebb, illetve alacsonyabb, ezért magasabb növésű emberek nem biztos, hogy túl kényelmesnek fogják találni.

Épp ezen méretek miatt azonban, szinte bármely lakásba játszi könnyedséggel bejuttatható.

A Loures ülőfelülete sportos, nem túl kemény, nem is az a süppedős fajta, viszont a háttámlák tömése olyannyira jól eltalált és kényeztető, hogy az ember szinte sajnálja, amikor fel kell állnia belőle. A bútor készítői külön figyelmet szenteltek a hátrész gondos tagoltságának, hisz külön rész támasztja a derék, külön hátunk felső részét.

Ez a típusú ülőgarnitúra gyakran érkezik hozzánk textilbőr, illetve barna, vagy krém színben is, ezért ha egy ilyen szettre vágyik, kérjük hívjon minket bátran telefonon és érdeklődjön az aktuális készletünkről.

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül!

A weboldalunkon feltüntetett árak és hirdetések csupán a készlet erejéig érvényesek, érdeklődjön kollégáinknál.

f