Celina U118 bőr ülőgarnitúra

Francia, “Celina” bőr sarokgarnitúra

675 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Celina U118 bőr ülőgarnitúra a francia minőség jegyében!

A Celina bőr ülőgarnitúra egy igazán extravagáns, elegáns megjelenésű mega sarokgarnitúra. Anyaga rendkívül finom marhabőr, melynek puszta érintése is kellemes gondolatokat ébreszt az emberben. Szinte csalogat a téli estéken, hogy egy pohár vörösborral a kezünkben egy nehéz nap után megpihenve párunkkal, vagy barátainkkal elbeszélgessünk rajta. Igazi társalgó kanapé, melynek ülésmélysége és háttámlájának magassága a lehető legkényelmesebb ülőhelyzetre van optimalizálva.

Viszonylag feszes hátpárnái gondoskodnak a helyes testtartásról. Ami az ülőhelyek számát illeti a garnitúra könnyedén kiszolgál 5-6 embert is. Sőt a kanapé hajlatában lévő ülőhely is maximális kényelmet nyújt, köszönhetően a háttámlák hármas törésének, mely szinte körül öleli az embert.

A Celina méretéhez képest „nagy lábon” él, vagyis króm lábai éppen oly magasak, hogy egy átlagos takarító robot is kényelmesen el tud közlekedni alatta. A Celina ülőgarnitúrához esetenként kapunk asztalként funkcionáló puffot is, de ha mégsem akkor is könnyen csináltathat az ember magának egyet. (Bőven elég a garnitúra színével megegyező textilbőrből is elkészítetni.) A Celina nem ágyazható, ebben a mérettartományban az ritkább, mint a fehér holló. A kihúzható ágy hiányát azonban rögtön feledteti velünk az élmény, melyet egy puszta helyfoglalás után nyújt, akkor egy pillanat alatt megértjük a Celina lényegét, és többé nem is akarunk rajta senkit elszállásolni.  Siessen, próbálja ki élőben is, amíg a készlet tart!

Méret: 280 x 290 cm

További sarokgarnitúra kínálatunkat is nézze meg.

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

 

f