Barvik U-alakú ülőgarnitúra

Állítható fejtámlákkal

514 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Barvik U-alakú ülőgarnitúra, állítható fejtámlákkal!

Sokan nem kedvelik a legtipikusabb fekete és szürke bútorszíneket, mivel túl egysíkúnak és unalmasnak tartják őket. A Barvik U-alakú garnitúrát viszont úgy tervezték a bútor építői, hogy még azok is beleszeretnek, akik a fentiekhez hasonló véleményen vannak. A Barvik titka a mindent egy öntetűlegesen beborító, azonos szürke zsákszövet anyagában és a dupla varrásos, rácsos mintázatában rejlik. Igazi műremek az U-alakok sorában. Két rövid szárának mérete alkalmas arra, hogy kényelmesen el tudjunk nyúlni benne, még akkor is, ha a kanapé más részein egyidejűleg mások is ülnek. Világosszürke zsákszövet anyaga tartós és erős, mégis puha, ami ritka párosítás és egyben nagyszerű kompromisszum azok számára, akik egy időtálló, strapabíró, anyagában mégis barátságosan puha garnitúrát keresnek.

Méretei: 350 x 225 x 170 cm

A zsákszövet a kanapé minden részén mérnöki pontossággal van kifeszítve, a tervezők tökéletes munkát végeztek. Nagyrészt ennek köszönhető, hogy a Barvik egy modern és egy hagyományosan berendezett lakásban is egyaránt jól mutat. Hosszúkás krómozott lábai elegánsan egybeforrnak a bútor minden részével. A sarok kivételével minden ülőhelyhez jár állítható fejtámla is, melyek szintén a kanapé építőinek maximalista hozzáállását tükrözik, hisz a szomszédos fejtámlák olyannyira jól illeszkednek a mellettük lévőhöz, hogy első ránézésre felhajtott állapotukban meg sem állapítható, hogy azok külön-külön is mozgó részei a garnitúrának. A fixen rögzített sarki fejtámlák sok esetben praktikusak, ha épp egy kezünk ügyében lévő tárgyat (mely általában telefon vagy távirányító) szeretnénk hirtelen elhelyezni, úgy hogy azt 10 perc múlva is meg tudjuk találni. A Barvik teljes hátlapja is anyagával bevont, ezért bátran állíthatjuk a szoba közepére is

Ezen U-alak legnagyobb erénye, hogy igazi rendet és harmóniát árasztó kisugárzása van. Akinek a Barvik fenti előnyei nem lennének elegek, úgy bátran fokozhatjuk az összhatást egyedi mintázatú díszpárnák elhelyezésével. A bútor ülőfelületének magassága viszonylag alacsony, így talán a minimalista dizájnt előnyben részesítők számára ajánljuk a leginkább. Külön kiemelnénk, hogy a manapság rendkívül divatos puffok elhelyezését inkább más bútorokhoz ajánlanánk. A Barvik stílusa megköveteli egy hozzá illő dohányzóasztal elhelyezését is.

 

Válogasson üzletünkben kedvére több száz bútor közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.