Osoyro bőr U alakú garnitúra

Valódi bőr U-alakú ülőgarnitúra

949 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Osoyro bőr U alakú garnitúra, a kifinomultság jegyében!

Sok U-alakú garnitúra érkezik üzletünkbe, ám kevés olyan, amely ennyire kifinomult és elegáns. A valódi bőr már önmagában elég lehet ahhoz, hogy ilyesfajta hatást keltsen, azonban az ülőgarnitúra mérete sokat tud még fokozni rajta. Nem túlzás, ha azt mondom, most egy igazi luxus bútort kaphat extra kedvező áron.

Legyen szó családi összejövetelekről, baráti eseményekről vagy egyéb társas tevékenységről, ez az ülőgarnitúra nem fogja önöket cserben hagyni! 🙂

Méret: 170 x 305 x 245 cm

Ártatlan kis liliom tisztaságával tárulkozik elénk ez az alkotás, hiszen letisztultságára és könnyed szépségére nincsenek szavak. Az ember, ha ránéz, szinte átéli, ahogy beleülve hátra dől, becsukja szemeit és kezdődhet a teljes lebegés, a felhőtlen kikapcsolódásban és pihenésben.

Osoyro bőr U alakú garnitúra  alakjának köszönhetően igen kedvező nagy társasági beszélgetésekhez, a családunkkal együtt átélt közös percekhez, hiszen mindenki látja a másik arcát és könnyebben egymás felé fordulhatnak. Hihetetlen kifinomult ízlésre vall, egyszerűsége adja meg az utánozhatatlan szépségét és felülmúlhatatlan harmóniáját. Szinte sugározza magából azt a friss illatot, a teljes felfrissülés és megújulás érzését.

Válogasson kedvére több száz garnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.