Vannesy bőr relax kanapé

Dupla relax részzel ellátva

654 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Vannesy bőr relax kanapé, elektromosan vezérelhető lábtartóval!

Az ülőgarnitúrák gyártóinak mindig két fontos szempont lebeg a szemük előtt: a design és a kényelem. A kettő a gyakorlatban némileg ellentétben áll egymással, ezért is nehéz nagyot alkotni. A Vannesy tervezői egyszerűen gondolkodtak: készítsünk egy olyan ülőgarnitúrát, mely az elképzelhető legmagasabb komfortfokozattal rendelkezik, mindezt elegáns köntösbe öltöztetve.

Ha valaki utazott már repülőgépek első osztályán, vagy volt szerencséje limuzinban ülni, akkor ők már tudják miről beszélünk… A Vannesy bőr relax kanapé kényelme kizárólag ezekhez hasonlítható, felejtsük el a többi ülőgarnitúrát.

A garnitúra méretei és idomai robosztusak, szélesek és vastagok.

Gyakorlatilag minden a királyi kényelemnek van alárendelve. Ettől függetlenül el kell ismerni, hogy a kanapé külleme tetszetős, és árad belőle valami titokzatos, visszafogott, mégis átütő erő és energia. Grafitszürke bőr anyaga puha és rugalmas, különleges gondossággal készült. Felszínén itt-ott diszkréten felbukkanó fehér varrása sejteti, hogy bizony itt az apró részletekről sem feledkeztek meg. Ezt a garnitúrát bátran elhelyezhetjük térben és fal mentén is, igazi esszenciája bármilyen pozícióból jól érzékelhető. Üzenete tiszta és világos: luxus fokozatú kényelem mindenkinek. A Vannesy igazi különlegességét, azonban még nem is említettük: két ülőhely ún. elektromos relaxot kapott, mely egy érintésérzékeny rejtett gomb megnyomása után aktiválódik. A lábrész felemelkedik, míg a hátrész ezzel egy időben hátradől… Aki kipróbálja, jó ideig nem lesz kedve felállni belőle… Fejtámlái mindenütt állíthatóak, és bátran kijelenthetjük, hogy ez az egyik legkényelmesebb fejtámla a piacon… A darab érdekessége még a szokatlan, mégis trendi matt fekete színű fém lábak, melyek tökéletes alátámasztást nyújtanak, az amúgy meglehetősen nehéz garnitúrának.

Áruházunkban számtalan nagyszerű L- és U-alakú garnitúra közül válogathat, ám kínálatunkban éppúgy megtalálhatóak az egy-, vagy akár háromszemélyes egyenes kanapék, vagy cinema garnitúrák. Látogasson el hozzánk személyesen is, hogy udvarias és hozzáértő kollégáinkat együtt találhassuk meg álmai kanapéját. Mielőtt azonban elindulna érdemes egy rövid telefonhívást intézni felénk, hogy tájékoztathassuk az aktuális készletekről!

Méret: 280 x 240 cm

További bőr ülőgarnitúra kínálatunkat itt éri el

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

f