Florianópolis bőr sarokgarnitúra

bőr sarokgarnitúra

659 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Florianópolis bőr sarokgarnitúra kifinomult lakásba

A Florianopolis a klasszikus régi idők „süppedős” bőrgarnitúráit idézi. Ez a típus sosem megy ki a divatból. Azoknak ajánljuk, akik szeretik az időtálló és jól bevált dolgokat.  Állandóságot, stabilitást sugároz, és nem mellesleg egy kis presztízst.

Fekete bőrkárpitja és nem túl magas háttámlái igazi klubhangulatot varázsolnak otthonába. Nyilván a kanapé hatalmas méreteiből adódóan kellemesen elfekhetünk rajta egy fárasztó nap után, ám a Florianópolis bőr sarokgarnitúra elsősorban egy nagyszámú társaság beszélgetésének lehet elsőrangú színhelye.

Igazi csevegő kanapé, ahol 5 ember a lehető legnagyobb kényelemben ülhet és beszélgethet egymással. A garnitúra ívelt sarkának nem csupán a látványa szemet gyönyörködtető, hanem igen praktikus is. Végre egy darab, melyben a sarok nem veszik el, hanem ugyanúgy ülhető, mint a kanapé bármely más része.

Lakásunk lehet modern, vagy akár antik berendezésű, ez a kanapé bárhová tökéletesen belesimul, ha elegendő hely áll rendelkezésünkre. A bőr rendszeres ápolásával pedig biztosak lehetünk benne, hogy szeretett bútordarabunk sok éven át gondoskodik majd családunk kényelméről.

Méret: 260 x 220 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz bútor közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.

 

f