Ervike Elektromos Ülőgarnitúra

Elektromosan állítható relax funkcióval

Jelenleg nem kapható a bútor, kérem érdeklődjön kollégáinknál a beszerezhetőségről.

944 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Ervike Elektromos Ülőgarnitúra, lábtartóval.

U alakú ülőgarnitúra, nagy nappaliba. Amellett, hogy kitölti a teret igazán jó szolgálatot is tesz. Lábtartója egy rejtett vezérlővel állítható. Háttámlája is dönthető, így azzal sem lesz gond, ha elalszik majd az esti film alatt. Barna színével nem kirívó, könnyedén illeszkedik majd a natur színekhez. Nem csak lábtartóval rendelkezik, de fejtámlái is állíthatóak.

Ezen bőségesen elfér majd a család, legyen szó Karácsonyról vagy egyéb ünnepi összejövetelről. Lepje meg szeretteit és önmagát is ezzel a garnitúrával!

Méret: 350 x 250 x 170 cm

Már ránézésre is egy nagyon elegáns megjelenés tükröződik, ahol szinte átüt a magas szintű minőség és a pompa. Több funkciós bútor, mely kifejlesztését tekintve minden szempontból gondoskodik a tökéletes kényelemről, amikor elhelyezkedünk rajta és átadjuk magunkat ennek az érzésnek egy igazán hosszú nap után.

A színe és mintázata is az egyediségéről tanúskodik.

Ezzel a bútorral igazán népszerűek lehetünk családtagjaink és barátaink körében, hiszen ha egyszer valaki ráérez erre a luxus kényelemre és a teljesség érzésre megpihenés közben nehezen fog lemondani róla.

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.