Köbe bőr cinema ülőgarnitúra

Bőr cinema garnitúra

844 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

A Köbe bőr cinema garnitúra még pohártartóval is fel van szerelve!

Az otthoni filmnézésnek is vannak fokozatai, mármint ami a közben megtapasztalt élményt illeti. Ahhoz, hogy az érzés maximális, a moziéval egyenértékű legyen, nem elég önmagában egy házimozi-rendszer. A legnagyobb mozikban ugyanis a maximális komfort is mozivarázs része. Mindez már saját otthonában is elérhető az ún. cinema garnitúráknak köszönhetően, melyeknek számtalan formája és fajtája létezik.

Mind közül a legelterjedtebb talán a Köbéhez hasonló 3 1 1-es szettek, melyek a család minden tagja számára ugyanazt a relaxélményt biztosítják.

Grafitszürke, valódi bőrből készült bevonatuk elsőrangú, mintha csak egy prémiumkategóriás luxusautóban ülnénk. A tökéletes testi-szellemi ellazulásról a felemelkedő lábrész, és a közben megdőlő hátrész gondoskodik. Mindezt az ülőhelyek mellett, a garnitúra oldalán elhelyezett mechanikus kallantyú meghúzása után tudjuk aktiválni, illetve a testsúlyunkat és erőnket használva visszazárni azt (kis gyakorlás után mindenki rá szokott érezni).

A Köbe bőr cinema ülőgarnitúra hármas tagjának ráadásul van még egy extra tulajdonsága, miszerint a középső ülőhelyen lévő háttámlát lehajthatjuk, és az így kapott széles felületű „asztalkán” tárolhatjuk üdítőnket és természetesen a rágcsálnivalókat. A hármas tag mellett további két különálló fotel tartozik a garnitúrához, melyen osztozhatnak a gyerekek, barátok, családtagok.

A Köbe bőr cinema ülőgarnitúra látványa kifogástalan, első osztályú anyagok és tökéletes arányok jellemzik. A bőr varrása világosszürke, mely csak még részletgazdagabbá teszi a garnitúrát közelebbről is megcsodálva. A 3-1-1-es elrendezés rendkívül jól variálható, így garantáltan megszűnnek majd a viták a családban, hogy kinek jusson a legkényelmesebb hely, hisz ez Köbe minden egyes ülőhelyére ugyanúgy igaz. Jöjjön el hozzánk és próbálja ki személyesen is!

Áruházunk több száz különböző stílusú, méretű és formavilágú ülőgarnitúrával várja kedves vásárlóit. Ezek mindegyike a helyszínen ki is próbálható és azonnal el is vihető. Amennyiben kifejezetten cinema garnitúrát keres, kérjük mindenféleképp hívjon minket telefonon, hogy tájékoztatni tudjuk az épp aktuális készletről.

Méret: 205 x 95 cm, 100 x 90 cm, 100 x 90 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz kanapé közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f