Elevaz ülőgarnitúra Long-Life bőrrel

Elektromos relax fotel résszel

634 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Elevaz ülőgarnitúra elektromos lábtartóval és Long-life bőrrel

Azt kell mondjuk, hogy bizony bőr és bőr között is van különbség. Kiváltképp igaz ez az Elevaz fantázianevű garnitúránkra, mely minden ízében egy igazi prémium garnitúra, melynek a legapróbb részleteiben is ott van a luxus. Ha konyakbőr mintázatú darabot látunk már sejthetjük, hogy valami különleges élményben lesz részünk, hisz ez a fajta bőr a legpuhább és selymesebb tapintású az összes közül. A kanapén helyet foglalva az ember szinte érzi, hogy ennek a garnitúrának lelke van. Meggybordó színárnyalata szokatlan, mégis klasszikusan elegáns.

Még azok a vásárlók is fontolóra veszik ezt az ülőgarnitúrát, akiknek esze ágában nem volt a piros szín.

Azt hiszem ezzel mindent el is mondtunk, mármint ami a minőséget illeti. Stílusát nehéz lenne meghatározni, hisz egyszerre van benne valami modern, és valami régi jó értelemben vett hagyományos.

Elevaz ülőgarnitúra ülőfelülete enyhe szögben befelé lejt, mely a kényelmes ülés legfőbb feltétele. Fejtámlái egyenként állíthatók, és érdemes megjegyezni, hogy teljesen más képet fest fel, illetve lehajtott fejtámlák mellett. A sarokrész nem derékszögben, hanem trapézosan lett kialakítva, melynek hála ez az ülőhely sem vész kárba, ugyanúgy kényelmesen ülhető, mint a kanapé bármely más pontja. Az Elevaz ülőgarnitúra vastag falábakat kapott sötétbarna színben, melyek csak még barátságosabbá teszik az összhatást (valljuk meg a króm fémlábak túl ridegek lettek volna ehhez a csodálatos meleg árnyalathoz). A garnitúra egyetlen karfás oldalán lapul meg egy igazi kis csoda… Egy elektromos relaxxal ellátott ülőhely… Két rejtett, tapintás érzékeny gomb megnyomása után a lábrész felemelkedik, míg a hátrész megdől. A dőlés szöge tetszés szerint állítható. Csak szeretni lehet! Az Elevaz oldalán találunk még egy apró kis fém emblémát, melyen a hosszú élettartamú bőr felirat szerepel. Ez a védjegy garanciát jelent a bőr elsőrangú minőségére, éppen ezért új tulajdonosának kellő figyelmet illik majd fordítani a garnitúra ápolására. Így biztosak lehetünk abban, hogy az Elevaz hosszú  ideig teljes fényében kiszolgálja majd új gazdáját.

Áruházunkban több mint 200, L- és U-alakú, valamint egyenes kanapét tartunk raktáron, ezért érdemes minket személyesen is meglátogatni. Ha az Elevaz, vagy hozzá hasonló színvonalú konyakbőr garnitúrát keres, akkor mindenféleképp hívjon minket telefonon, hisz nem túl gyakori, egyedi prémium darabról van szó.

 

Tekintse meg üzletünkben, amíg elérhető.

Méret: 265 x 230 cm

 

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

f