Camerano bőr ülőgarnitúra

Extra finom, puha bőrrel

519 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Camerano extra időtálló bőr garnitúra, kellemes kávé színben.

Camerano bőr garnitúra, amely semmiképp nem hiányozhat a modernkor lakásából.A bőrgarnitúráink sorából kiemelkedik a Camerano nevű darab, mely mogyoróbarna színével, kerekded formavilágával még azok képzeletét is megragadja, aki alapvetően inkább a szövetekért rajong.

Na de mi is a Camerano titka?

Lássuk sorban: a bőrből készült garnitúráknál viszonylag ritka az ilyen szépen steppelt ülőfelület, mely kinézetében megidézi a legszebb bőr Chesterfield kanapékat is. (Manapság egyébként valahogy minden bőrgarnitúránál, inkább a feszített bőrfelületek jellemzőek.)

Háttámlái gyönyörű ívben hajlanak hátra, ám ha akarjuk ki is egyenesíthetjük, hisz ha nem is nagy, ha nem is olyan észrevehető, de a Camerano bőr ülőgarnitúra rendelkezik állítható fejtámlákkal, mely mindenképpen további erénye ennek a darabnak. Különösen tetszetős, ahogy ezek a háttámlára jellemző finom ívek megjelennek a lábazat sarkainál is.

Égi áldás továbbá, hogy ehhez a fantasztikus garnitúrához egy pompás puff is tartozik, mely méretében és küllemében pontos mása a kanapé ottomán végződésű nyitott oldalának.

Így a puff asztalkának és lábtartónak is elsőrangú, tökéletes szinkronban van a garnitúra egészével.

A bőr varrása mindenütt hibátlan, és szemet gyönyörködtető. Mindent egybevetve a Camerano bőr ülőgarnitúra egy igazán üdítő színfolt a bőrgarnitúrák világában, és elsősorban azoknak ajánljuk, akik épp most állnak ott, hogy a régi, sok éves, hőn szeretett bőrgarnitúrájukat lecseréljék.

Áruházunkban több mint kétszáz ülőgarnitúrát tartunk raktáron, melyek mindegyike kipróbálható és azonnal el is vihető. Ám mielőtt autóba ülne és eljönne hozzánk személyesen is, mindenféleképpen érdeklődjön telefonon az aktuális készletről.

Méret: 270 x 225 cm

Válogasson kedvére több száz garnitúra  közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f