Camerano Bern bőr ülőgarnitúra

Extra finom, puha bőrrel

619 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Camerano Bern extra időtálló bőr garnitúra

Camerano bőr garnitúra, amely semmiképp nem hiányozhat a klasszikusnak mondható lakásából. A bőrgarnitúráink sorából kiemelkedik a Camerano nevű darab, mely mogyoróbarna színével, kerekded formavilágával még azok képzeletét is megragadja, aki alapvetően inkább a szövetekért rajong.

Na de mi is a Camerano titka?

Lássuk sorban: a bőrből készült garnitúráknál viszonylag ritka az ilyen szépen steppelt ülőfelület, mely kinézetében megidézi a legszebb bőr Chesterfield kanapékat is. (Manapság egyébként valahogy minden bőrgarnitúránál, inkább a feszített bőrfelületek jellemzőek.)

Háttámlái gyönyörű ívben hajlanak hátra, ám ha akarjuk ki is egyenesíthetjük, hisz ha nem is nagy, ha nem is olyan észrevehető, de a Camerano bőr ülőgarnitúra magas fejtámlákkal rendelkezik, mely mindenképpen további erénye ennek a darabnak. Különösen tetszetős, ahogy ezek a háttámlára jellemző finom ívek megjelennek a lábazat sarkainál is.

Égi áldás továbbá, hogy ehhez a fantasztikus garnitúrához egy pompás ágyfunkció is tartozik, mely méretében és küllemében alkalmas vendégágynak is.

A varrások és ívek kialakítása, kárpitozása tökéletes szinkronban van a garnitúra egészével.

A bőr varrása mindenütt hibátlan, és szemet gyönyörködtető. Mindent egybevetve a Camerano bőr ülőgarnitúra egy igazán üdítő színfolt a bőrgarnitúrák világában, és elsősorban azoknak ajánljuk, akik épp most állnak ott, hogy a régi, sok éves, hőn szeretett bőrgarnitúrájukat lecseréljék.

Áruházunkban több mint kétszáz ülőgarnitúrát tartunk raktáron, melyek mindegyike kipróbálható, sok esetbe hatalmas színválasztékban rendelhető is. Ám mielőtt autóba ülne és eljönne hozzánk személyesen is, mindenféleképpen érdeklődjön telefonon az aktuális készletről.

Méret: 285 x 235 cm

Szövettel kárpitozott alapár: 449000Ft

Válogasson kedvére több száz garnitúra  közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

g