Lucinda bőr ülőgarnitúra
Lucinda bőr ülőgarnitúraLucinda bőr ülőgarnitúraLucinda bőr ülőgarnitúra

Lucinda bőr ülőgarnitúra

299,900Ft

Vadító bőr ülőgarnitúra

Leírás

Lucinda bőr ülőgarnitúra, vadító színben!

A Lucinda a manapság legnépszerűbb bőrgarnitúrák Ferrárija. Megjelenésében sportosságot és dinamizmust áraszt, ugyanakkor még sem túl sok.. Nem lépi át a határt.

A Lucinda olyan embereknek készült, akik tudják mit akarnak, magabiztosak és céltudatosak. Ez a kanapé egy alaposan megtervezett környezetben hozza ki magából a legjobbat, hisz olyan helyre tervezték, ahol kiemelkedhet a többi lakberendezési kellék közül. A garnitúra kifejezetten alacsony, egyes ülőhelyeinek felülete enyhén ívelt, mellyel éppúgy kényelmes lesz az ülés, mint a fekvés.

Állítható fejtámlái minden pozícióban pompás látványt nyújtanak. Szokatlanul széles, lankás szögben dőlő fix karfái szinte szárnyakat adnak a garnitúrának, nem mellesleg párna híján is tökéletesen megtámasztja majd fejünket, ha épp elszenderednénk rajta.

A Lucindához tartozik még egy óriási puff, mely asztalként, vagy lábunk megtámasztásaként is tökéletesen funkcionál majd. A kanapé széles krómlábakat kapott, melyek olyannyira jól mutatnak, mint egy az öltözékünkhöz megválasztott szép cipő. Személyes javaslatunk, hogy ha tehetik, a Lucinda mellé érdemes lehet elhelyezni egy nagyobb méretű dísznövényt, melynek sűrű, zöld levelei nagyszerűen kiegészítik, harmonizálják a kanapé élénk színét.

Méret: 270 x 165 cm

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

 

f

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37