Terak bőr vajszínű balos ülőgarnitúra

Vajszínű jobbos bőr ülőgarnitúra

679 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Valódi bőrből készült, magasított, klasszikus stílusra hajazó kárpitos bútor

kifejezetten egy olyan kombináció, amelyet rengeteg vásárlónk keresett már három szintes üzletünkben.

Vajszínű kivitele tán még szimpatikusabbá teszi, hiszen nem annyira kényes, mint a fehér társa.. ám mégis elegáns és kifinomult külsőt kölcsönöz neki. Garantált az elégedettség, mikor majd a mama jön vendégségbe, hiszen extra komfortot nyújt a teljes testet megtámasztó, magasított támla. Ez nem a modern “fetrengős” ülőgarnitúrák egyik újabb változata.. amennyiben olyat keres, nyugodtan  nézzen körül a többi hirdetéseink közt.

Ez az ülőgarnitúra elektromosan állítható lábtartókkal rendelkezik.

Méret: 220 x 320 cm

Klasszikus stílusa mögött nagyszerű tulajdonságokat rejteget, ami már a modern kivitelezői technikákra mutat. Bőr fehér anyag mellyel borítva van hihetetlenül erős és ellenálló az idő koptatásával szemben. Érintésre mégis finom és bársonyos, ami még kiegészül egy kellemes hűvös érzettel. Piszkolódásra hajlamos lehet tört fehér színe, ám aggodalomra semmi ok, hiszen egy nedves törlőkendő elég a tisztításához.

Szélessége és mélysége gondolt minden korosztályra, hiszen nem süpped, tökéletes tartása van, így átadhatjuk magunkat a gondtalan pihenésnek. A Terak bőr vajszínű balos ülőgarnitúra ívei festőién díszítik a bútor megjelenését, ezért modern vagy régimódi környezetben is megállja helyét. Ülőfelületének és a háttámlák varrásait tekintve különösen esztétikus. A háttámla részének kiegészítője a relax fejtámla, ami fokozza a maximális kényelmünket, sőt még a relax motoros lábtartóval már mennyei kikapcsolódásban lesz részünk.

Lábai króm felületükkel felpezsdítik a bútor küllemét, valamint biztos támaszkodásban részesítik azt. Az aszimmetrikus forma már csak hab a tortán. Igazi társ a mindennapokban. Méret: 220 X 320

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, és csak korlátozott darabszámban érhetőek el, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.