Olen lábtartós cinema sarokgarnitúra

Relax lábtartós sarokgarnitúra

509 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Olen lábtartós cinema sarokgarnitúra, óriási kedvezménnyel!

Enyhén sérült a sarokrész hátoldala, ezért óriási kedvezménnyel válunk meg tőle. Szerencsére a mindent elsöprő moziélményen ez mit sem változtat. Popcorn a kézbe, lábakat az égbe és induljon a szórakozás. Jöhetnek a barátok, a más-más utakon járó családtagok, rokonok és ismerősök.. valakivel meg kell majd tölteni a férőhelyeket. Vetítővászon vagy óriás TV, ez már igazán nem számít, hiszen a kényelem már adott.

Noha popcornnal nem, egy bögre kávéval tudunk majd szolgálni, amennyiben ellátogat üzletünkbe, hogy kipróbálja ezt a remek, egyedi sarokgarnitúrát. Extra puha, prémium minőségű microplüss huzata garantáltan kellemes benyomást kelt majd Önben 🙂

Méret: 220 x 120 cm

Egy jellegzetes sarokgarnitúra formát látunk, ami sokkal több ennél.

A legalkalmasabb arra, hogy kedves nagyszüleinket igazán nekik megfelelő gyengédséggel és puhasággal öleljük körbe, hiszen ebben az ülőgarnitúrában őszintén kellemesen fogják magukat érezni. Arról nem is beszélve, hogy fájó porcikáikat megpihentetve széles mosollyal játszhatnak kedvenc unokáikkal, mert jobban és kipihentebben telnek majd ezek a boldog pillanatok együtt.

Hosszabb olvasás vagy tévénézés esetére adott a lehetőség, hogy lábaikat felemeljék és megpihentessék, hiszen a lábtartó rész kifejezetten erre lett kialakítva ezzel is fokozva a pihentető harmóniát. Szélessége könnyen kezelhető az idősebb korosztálynak is.

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.