Fairfield bőr ülőgarnitúra

Pikáns ülőgarnitúra ágyneműtartóval

604 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Fairfield bőr ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós.

A piros színű lakásberendezésekkel óvatosan kell bánni, hisz nem illenek bele akármilyen környezetbe. Ha viszont igen illik a lakás többi eleméhez, akkor minden másnál jobban tudnak mutatni. Egy ilyen nagyszerűre sikerült darab a Fairfield nevű ülőgarnitúránk, mely csak úgy árasztja magából a lendületet, magabiztosságot. Almapiros árnyalata rendkívül jól eltalált, ráadásul valódi bőrből készült. Feszes és fiatalos idomai szinte pulzálnak, energiával töltik fel a teret. Külleme modern, kissé sportos, mégis szolidan elegáns is egyszerre. A Fairfield igazi varázsa pont ebben a kettőségben lakozik…

Fejtámlái a sarok kivételével állíthatóak, egyik oldala nyitott, míg a másik széles lankás szögben lejtő karfával végződik, mely párnaként is nagyszerűen funkcionál. A garnitúra párhuzamos vonalvezetését az itt-ott finoman gömbölyített élek nagyszerűen ellensúlyozzák. Ülőfelülete széles, teljesen egyenes, mely fekvésre és ülésre is egyaránt alkalmassá teszi.

Háttámlái viszonylag kemények, nem túl magasak, melynek köszönhetően ablak párkánya alá is elhelyezhető.

A modern hatást a kanapé króm lábai csak tovább fokozzák, csodásan passzolnak az almapiros felületekhez. A Fairfield kihúzható vendégággyal és egy kisebb, ládikaszerű „ágyneműtartóval” is rendelkezik, mely utóbbi sokkal praktikusabb lehet fontosabb használati tárgyaink tárolására, semmint takarók és párnák számára. Jóllehet a bőr könnyen tisztítható és alapvetően hosszú élettartamú, azért ne feledkezzünk meg annak rendszeres ápolásáról sem, melyhez elég évente egyszer-kétszer alaposan áttörölni némi bőrápoló krémmel. Így a bőrt megóvhatjuk a kiszáradástól, és a felület rugalmas és egynemű maradhat még hosszú évekig is.

Áruházunkban segítőkész és udvarias kiszolgálással várjuk Önt, és kedves családját.

Jöjjön el hozzánk, és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúránk közül. Raktárkészletünk folyamatosan változik és frissül, ezért ha egy konkrét darabot keres, kérjük érdeklődjön telefonon az aktuális készletekről. Minél előbb kezdi el az ülőgarnitúra keresését, annál nagyobb eséllyel találhatjuk meg együtt álmai kanapéját.

Méret: 270 x 220 cm

Gondoljon csak bele milyen egyhangú tud lenni, ha lakásában minden szín hasonló árnyalatú és nincs semmi kitűnő elem. Képzelje csak el, mennyit tud dobni ez az ülőgarnitúra otthona hangulatán. Szerencsére a tervezők nem lőttek túl a célon. Érdemes élőben is megtekinteni, hiszen a képek nem feltétlenül adják vissza az eredeti színét. Több vendégünktől hallottam már, hogy ez a szín szerelem volt első látásra. Nos, ezen magam sem csodálkozom.

A sors úgy hozta, hogy még elérhető üzletünkben. Volt akinek a méret nem volt megfelelő, de akadt olyan is, akinek balos kivitelben lett volna megfelelő. Üzletünkben viszont minden termékből csak egy darab található, így csak a kiállított termékek közül tud minden kedves vendég válogatni. Amennyiben az Ön otthonába pont ez a méret és kivitel illik, ne habozzon telefonálni!

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

f