Goro bőr ülőgarnitúra

Előre ágyazható ülőgarnitúra

649 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Goro bőr ülőgarnitúra, előre nyitható ágygéppel

Nem csak elegáns és impozáns, de még ágyazható is. Praktikus ágygépe ráadásul előre nyitható és egy kész franciaágyat rejt magában. Óriási, kényelmes matracán bőven elférhetnek majd vendégei, amennyiben maradnának este. Bár akkor is szuper megoldás, ha a gyerkőcök nem akarnak felmenni a szobájukba az esti mozizás után.. sőt ne is menjünk ilyen messzire. Egy kis lakásban éppen ideális megoldás, hiszen mindennapi alvásra is tökéletes.

Valódi bőr lévén igényli az ápolást, így havonta- kéthavonta érdemes átkenni bőrápolóval. Ezzel egyben védjük is a felületet és tisztítjuk is egyben.

Méret: 305 x 160 cm

Irodai elegancia, visszafogottsággal és egy nagy adag komolysággal. Minőségi darab, nagyon sok törődést igényel, valódi bőrből van érdemes ápolni és akkor hosszútávon is jó megjelenésű, elegáns társunk lehet.

A kényelem tükröződik minden szegletéből, igényes kialakítás és annak kivitelezése tökéletes munkát árul el, igazi minőség. Gondoljunk csak bele, mikor öltönyös úriemberek tárgyalnak kényelembe helyezve magukat ebben a bőr ülőgarnitúrában, hatra dőlve és mégis hatékonyan végzik munkájukat, tökéletesen precizitással szuper elegáns könnyedséggel , kifogástalan luxusban.

Apró kis króm lábai már csak semmiségnek tűnnek a teljességhez képest. Bár nem néznénk ki belőle, viszont tudni érdemes ágyazható és egy önálló ágy komfortjával vetekszik.

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.