Alanno Dover sarokgarnitúra

Szín és anyag: Mustár sárga szövet

Funkció: nem ágyazható

Kényelmi funkció(k):  állítható háttámlás

489 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Barnás-sárga színű Alanno-Dover sarokgarnitúra, minőségi szövettel.

Alanno Dover fantázianevű ülőgarnitúránk azok számára készült, akik rajonganak a kifinomult, ízléses dolgokért. Ez a szín és anyagpárosítás már önmagában árulkodik tulajdonosának személyiségéről. Komolyságot, mélységet, a klasszikus értékek tiszteletét és úri eleganciát sugároz. Színe egészen egyedi sárgás-barna, némi opálos beütéssel, mely közelebbről szemügyre véve olyan, mint ha csak egy festőművész mesteri ecsetvonásait szemlélnénk egy múzeumban.

A kanapé anyaga szövet, melynek fényesen megcsillanó felületei tökéletes összhangban vannak a mustársárga színével.

A szövet alatti tömés kellemesen puha, az anyagok mindenütt tökéletesen illeszkednek a garnitúra vázához. Két oldali karfája széles, impresszív benyomást kelt, nem mellesleg párna gyanánt is kitűnően használható. Az Alanno formavilága modern, minimalista, az ülőhelyek szélessége és mélysége ideálisan méretezett, fejtámlái mindenütt állíthatóak. Az alátámasztásról nagyszerűen megmunkált fekete lábak gondoskodnak, melyek elegánsan, enyhe szögben döntöttek. A háttámlái kimondottan szélesek, ritka látvány az ilyen, de valljuk be előre álló állapotukban, mintha egy teljesen más garnitúrát látnánk. Bizony el kell ismerni, hogy vannak garnitúrák, amik már ránézésre is kényelmesek…

Az Alanno Dover sarokgarnitúra is ide tartozik…

Az ülőhelyek komfortja luxus autók bőrüléseit idézi, egy csapásra beleszerettünk. A kanapé színe és formája oly univerzális, hogy szinte bárhová el tudjuk képzelni az Alannot, legyen az régi, hagyományos, rusztikus, vidékies, vagy akár hipermodern, futurista lakberendezésű. Jól mutat majd járólapon, és parkettán egyaránt. Csak rajtunk múlik, hogy mit tudunk kihozni belőle.

Ha szeretne az Alanno Dover sarokgarnitúrához hasonló különleges vonalvezetésű, egyedi színekkel és anyagokkal készült ülőgarnitúrákat látni, akkor mindenképpen érdemes ellátogatni hozzánk személyesen is. Mielőtt érkezne ajánlatos egy rövid telefont intézni felén, hogy friss tájékoztatást kaphasson az épp aktuális készletekről. Segítőkész és hozzáértő kollégáinkkal várjuk Önt és kedves családját.

Méret: 290 x 190cm

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon a készletünkről.

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.

f