Quadri U alakú bőr ülőgarnitúra

Szín és anyag: bézs bőr

824 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Minőségi bőrből készült Quadri U alakú bőr ülőgarnitúra

Az U-alakú ülőgarnitúrák között kimondottan ritkának számítanak a valódi bőrből készült darabok, ezért minden lehetőséget meg kell ragadnia annak, aki kifejezetten ezt a típust keresi.

A Quadri U alakú bőr ülőgarnitúra nevű garnitúránk a legmagasabb minőségi sztenderdeket is megugorja, tervezői jól láthatóan nem fukarkodtak az aprólékosan kidolgozott részletekkel. A Quadri kifejezetten magas garnitúrának számít, klasszikus, örök érvényű szabályok mentén kialakított vonalai ellenállnak az idő múlásának, hisz ez a garnitúra sosem megy ki a divatból. A bútor készítőit sokkal inkább vezérelte a „maximális kényelem mindenekelőtt”, semmint a mindenkit elkápráztató design. A Quadri U alakú bőr ülőgarnitúra háttámláinak ergonomikus kialakítása mestermunka, testünk minden egyes porcikája tökéletes alátámasztást kap, nem mellesleg gondoskodik az egészséges testtartás megőrzéséről.

A garnitúra kitűnő beszélgetős kanapé, ahol több ember helyet foglalva teljes kényelemben élvezheti egymás társaságát.

A sarokrész speciális kialakításának köszönhetően, ez a hely is teljes értékű ülőhelynek számít – szemben több más ülőgarnitúrával szemben. Az U-alakok között ez a darab kifejezetten kompakt méretűnek számít. Keskeny ottomán végződése, szintén szokatlannak tűnhet, ám a garnitúrát elsősorban az átlagosnál kisebb helyek kitöltésére szánták. A Quadri U alakú bőr ülőgarnitúra visszafogottan elegáns bézs színe remek választás, világos árnyalata derűvel és jó hangulattal árasztja el a lakást.

Áruházunk több száz ülőgarnitúrát tart széles választékában, melyek mindegyike kipróbálható és tetszés esetén azonnal el is vihető. Ha személyesen látogatna meg minket, és van már kiszemeltje a weboldalról, -vagy akár több is-, mindenféleképp érdeklődjön telefonon az aktuális készletünkről.

 

Ágyazható funkcióval nem rendelkezik.

Méret: 230 x 295 x 170

Válogasson több száz garnitúra közül, személyesen!

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

 

f