29%

Temino ágyazható bőr garnitúra

Relax fejtámlákkal és puffal

529 990 Ft 744 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Temino ágyazható bőr garnitúra, puffal és fiókkal!

Olykor érkeznek hozzánk olyan bútorok, amelyre még mi is felkapjuk a fejünket. A Temino ágyazható bőr garnitúra tipikusan egy ilyen darab. Elsődlegesen talán a színe miatt tűnik ki készletünk többi tagja közül, de funkciói is említésre méltóak.

Méret: 270 x 235 cm

Talán már megszokott, hogy egy ülőgarnitúra ágyazható, ahogy az is, hogy ágyneműtartós. Ugyan Temino ágyneműtartója leginkább csak egy fiók, kispárnák és pokróc tárolására pont elegendő. Ágygépe csukott állapotában, a fiók helyet biztosít egy bőr huzattal vont párnának is, amely az ágyfelület kialakításához szükséges. Mivel az ülőgarnitúra ívelt sarokrésszel rendelkezik, így az ágy kinyitásakor alapesetben képződne egy rés az ágyfelület és az ülőfelület közt. Ezt tudjuk kiküszöbölni az említett kispárnával és az ágygép leleményes csúsztatható funkciójával. Élőben is érdemes ennek utánajárni, hiszen érdekesebb élményt ad a tesztelése!

A képen látható azonos színű fotel nem képezi a szett részét. Azonban külön megvásárolható. Személy szerint úgy gondolom, hogy együtt érdemes megvásárolni a kettőt. Dönthető, lábtartóval ellátott és valódi bőrrel vont. Kényelmes párnákkal bélelt, szinte körbeöleli az embert. Persze írni bármit lehet… a személyes tapasztalatot semmi sem múlhatja felül!

 

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, érdeklődni tud kollégáinknál az elérhetőség linkre kattintva.