Rapla ülőgarnitúra

Balos ülőgarnitúra relax támlával

474 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Rapla ülőgarnitúra egyedi színben!

El kell ismernünk ez a csodás garnitúra nem való akármilyen környezetbe. Neonkék színe és modern formája miatt azonban biztosan gyorsan otthonra talál, hisz egy valóban nem hétköznapi, különleges kisugárzású kanapéról van szó.

A Rapla elsősorban arra hivatott, hogy feldobja nappalink hangulatát, és hogy egyből a társaság középpontjába kerüljön. Anyaga mikroplüsshöz hasonló, tapintása bársonyos, kellemes. Az anyag kézzel való elsimításakor észrevehetjük, hogy a Rapla bizony a neon kétféle árnyalatával rendelkezik, mely kissé opálos, hamvas hatással teszi még izgalmasabbá a darabot. Formavilága egyszerű és letisztult, külön tetszik, hogy a kiugró rövidebb rész láthatóan szélesebb, kisebb peremmel rendelkezik. A kanapé fejtámlái és karfái állíthatóak, melyeknek köszönhetően egész más arcát mutatja a garnitúra fel-, illetve lehajtott támlák esetében. Mindkét verzióban bombasztikus! A kanapé alján két, kidudorodó, legömbölyített szegély is fut, mely szintén hozzájárul a design-hoz. Ülőfelülete széles, alapvetően inkább fekvésre alkalmasabb. Háttámlájának magassága bőven elegendő. Hideg színe ellenére a Rapla egy igazi fiatalos kanapé, mely életörömet és derűt sugároz majd az őt körülvevő környezete felé.

Ha kedveli az ilyen típusú, kivételes ülőgarnitúrákat keressen bennünket bátran! Áruházunkban mindig arra törekszünk, hogy a lehető legszélesebb körű kínálattal várjuk a változatosságra, egyediségre vágyó tisztelt publikumot. Mielőtt azonban elindulna hozzánk, érdemes egy telefont intézni felénk, hogy tájékoztatást kapjon az épp aktuális készletekről!

Méret: 280 x 200 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f