Palombaro

Szín és anyag: szürke szövet – fehér műbőr

Méret: 300cm x 210cm

Funkció: ágyazható, ágyneműtartós

Egyéb funkció: ajándék matraccal

Elrendezése: jobbos

509 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Palombaro jobbos ágyazható ülőgarnitúra

Sokan szeretnének otthonukban világos, vagy fehér ülőgarnitúrát. Vágyaikat azonban gyorsan el is kell engedniük, ha a gyerekek okozta gyakori apróbb balesetekre, és az azzal járó takarításra gondolnak.

A Palombaro ülőgarnitúra nagyszerű kompromisszumos megoldást jelenthet ilyen esetekben, hisz textilbőr alja és oldala csodálatos hófehér, míg a kanapé gyakori használatnak kitett többi része szürke, rácsos textúrájú, strapabíró zsákszövet.

A kanapé szokatlanul széles ülőfelülettel rendelkezik és bőven elegendő hosszal, hogy kényelmesen feküdhessünk rajta. Párnái mozgathatóak, ráadásul három különböző méretben vannak, így mindenki megtalálhatja számára a legideálisabb támaszt.

A Palombaro kihúzható ágyat is kapott, melyen akár két nagyobb gyerek is zavartalanul elalhat. A bútor tervezői egy hordozható vékony matraccal is ellátták a darabot, melyet a számára kialakított ágyneműtartóban is tudunk majd tárolni.

Így aztán minden adott ahhoz, hogy vendégeink ne csak nap közben, de alvás közben is jól érezzék magukat nálunk. (a hordozható matrachoz jár a képen is látható fekete hordozó táska)

Méret: 300cm x 210cm      Elrendezése: jobbos

Válogasson több száz bútor közül, személyesen!

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

 

f