Coalcliff ágyazható ülőgarnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós

579 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Coalcliff ágyazható ülőgarnitúra, kellemes színben!

Jó választás volt ez a Coalcliff ágyazható ülőgarnitúra. Bár talán túl sok időt töltök egyedül, mióta megvettem. Most is itthon fekszem, miközben telefonomról zenét hallgatok. Kedves dal ez, kötődik hozzá némi emlék. Hátradőlök és hagyom magam átszellemülni. Közben a régi közös élményekre gondolok. Akkor is ezt hallgattuk, mikor a nagy külföldi utazás előtt készülődtünk, emlékszem. Akkor is ez szólt, mikor esténként elaludtunk egymás mellett. Milyen jó érzés volt, hogy végre újra nyár van és nekivághatunk a meleg estéknek egy szál pólóban. Milyen jók is voltak azok a közös italozások este kint az utcán, a belvárosi háztetőkön, éjjel a Balaton partján. Milyen jó is volt, mikor újra megpillantottalak az egymást követő, soha véget nem érő napok után. Emlékszem, akkor is ezt hallgattam, mikor először mentél nélkülem szórakozni az új barátaiddal. Hogy telik az idő… már egy éve nem beszéltünk.

Kinyitom az ágygépet, kedvem támadt aludni. Kellőképp puha, komfortos és nagy alvófelület… nem véletlenül választottam ezt a garnitúrát. Már majdnem alfa állapotba kerülök mikor megrezzen a telefon; “Szia, hogy vagy? Hiányzol.”

Méret: 330 x 210 cm

Minden meg van benne a teljesség élményéhez. Modern, sőt a kettős színhatásnak köszönhetően fiatalos, kedves és melegséget áraszt. Megjelenése elegáns, erőt sugárzó. Minőség hosszútávon biztosítja számunkra a pihenés állapotát.

Széles, nagy és tökéletes a forma. Érdemes ezt az érzést megosztanunk másokkal, ahogy beleülünk és hatra dőlünk, szinte elfeledkezünk minden bajról és kikapcsolhatunk könnyedén. Eldönthetjük, elheveredünk, vagy inkább csak megtámasztjuk magunkat a szuper kényelmes párnái segítségével. Gyerekeknek nagyon jó buli lehet, ha esetleg egy kupacban alszanak a tetején, 3-4 gyerkőc bőven elfér rajta és valószínű feledhetetlen élményben lesz részük.

Válogasson kedvére több száz garnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.