Alcee ülőgarnitúra

Balos, szürke szövet ülőgarnitúra

479 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Az Alcee ülőgarnitúra egy újabb szürke felhőcsoda.

Sokan szeretjük a szürke színt, hiszen semlegességéből adódóan a legtöbb otthon falai közé beilleszthető. Üzletünkben már volt hasonló darab, amelyet akárcsak ezt, a felhőkkel hoztunk párhuzamba, nem véletlenül.. Pihenjen le és azonnal a fellegekben fogja érezni magát.

Méret: 320 x 220 cm

Nehéz lenne besorolnunk bármilyen osztályba a Alcee ülőgarnitúrát, hiszen semleges színről és formáról beszélünk. Jellegzetes megjelenése és formája egy gyakran látogatott irodába lenne helyezhető, persze egyértelműen megállja a helyét egy olyan otthonban is ahol az ülőgarnitúráé a főszerep.

Mindemellett a szürke szín bármivel párosítható és feldobható. Képzeljünk el egy ügyvédi irodát, ahol egyébként is a jól vasalt ing és az öltöny a jellemző.

Közeledik az ügyfelünkkel megbeszélt időpont, bár még van egy pár perc a rá hangolódásra, átszellemülésre. Leülünk, az ülőgarnitúrára hátra dőlünk, és közben összegezzük gondolatainkat a sikeres tárgyalás érdekében.

Ugyanakkor természetesen egy szép otthon díszeként is ideális, hiszen ágyazhatósága kiváló és még ágyneműtartóval is felszerelték a bútort.

Válogasson kedvére több száz garnitúra közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem érdeklődjön telefonon vagy akár személyesen.

További sarokgarnitúra kínálatunkat is nézze meg.