Gonohe kanapé puffal

levehető párnákkal, microplüss anyagból

404 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Gonohe kanapé puffal, finom szövettel.

Kékes szürke színárnyalatban kapható üzletünkben a Gonohe kanapé puffal és párnákkal, melyek levehetőek. Ez több szempontból is előnyös, például vendég esetén hamar tudunk számára alvóhellyel szolgálni, lévén, hogy ez az ülőgarnitúra nem ágyazható. Azonban nincs is rá feltétlen szükség, hiszen elég nagy ahhoz, hogy egy felnőtt ember kényelmesen elférjen rajta. Anyaga nagyon finom, puha microplüss, amely különös törődést igényel. Figyeljünk majd, amikor este borozgatunk, nehogy kifröccsenjen.

Méret: 265 x 160 cm

Leginkább olyan lakásban tudom elképzelni, ahol nincsenek óriási terek, viszont a meglévőt szeretnénk a lehető legjobb módon kihasználni. Egy szoba berendezésénél mindig nagyon fontos a stílus és a hangulat. Ezzel a kékes-szürke színű garnitúrával kellemes, barátságos hangulatot teremthetünk. Egy-két kiegészítő a szobában mindent megad majd ahhoz, hogy ezt a hangulatot fokozzuk.

A puffot használhatjuk lábtartóként is, de akár az ágy kialakításánál is segítségét vehetjük. Csak toljuk a garnitúra mellé, fedjük le egy fedőmatraccal és máris csalogató alvóalkalmatosságot varázsoltunk a szobába. Nagyszerű színtere lesz az est pihenéseknek, kellemes beszélgetéseknek és izgalmas filmezéseknek. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, érdeklődjön kollégáinknál még ma, hiszen csupán egy darab található készleten!

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.