Betsu ágyazható ülőgarnitúra

Zöldalma színben

435 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Betsu ágyazható ülőgarnitúra, zöld színben!

A zöldalma egy olyan gyümölcs, amit szinte mindenki szeret. Az íze könnyed, pezsdítő és színe csak fokozza különlegességét. A Betsu ágyazható ülőgarnitúra semmivel sem különb. Különleges színe garantáltan feldobja a szoba hangulatát. Kiképzése és anyaga lévén kényelmes, akár hosszas ücsörgés után is. Nem túl puha, így nem nyeli el az embert, s nem is túl kemény, aminek köszönhetően hosszabb idő elteltével sem dobja ki magából vendégeit. Méreteinek hála elfér, akár kisebb lakótelepi lakásban is.

Méret: 300 x 200 cm

Ez az ülőgarnitúra megérdemli a kedves jelzőt. Kedves és barátságos, gyengéd és csalogató. Biztosan tökéletesen mutat majd a nappaliban és nem csak Ön, de az egész családja imádni fogja. Ahogy azt a képeken is illusztráltuk, ágygépe előre nyitható ezzel teret adva egy egész estét átölelő, minden igényt kielégítő durmolásnak.

Magas háttámlája miatt ez az ülőgarnitúra egy olyan darab, amelyet sokan keresnek. Megtartja az ember testét és fejét egyaránt. Fejtámlái külön-külön állíthatóak, tehát mindenki a saját elvárásához mérten tudja igazítani.

Mindenképpen tekintse meg élőben is, mielőtt valaki lecsapna rá! Minden termékünkből egy darab található készleten.

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.