Onaga klasszikus ülőgarnitúra

ágyazható garnitúra ajándék fotellel

514 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Onaga klasszikus ülőgarnitúra, ajándék fotellel.

Sokaknak nagyon kedvező kínálatnak számít, hiszen nem csak az ára baráti, de maga a garnitúra is. A modern ülőgarnitúrákra jellemző, hogy alacsony a háttámlájuk, ami sajnos nem mindig nyújt kellő kényelmet. Gondoljuk csak el, hogy idősebb rokonaink érkeznek látogatóba. Nekik egyértelműen a magas háttámlás ülőgarnitúra fogja megadni azt, amire szükségük van. Az Onaga klasszikus ülőgarnitúra másik nagy előnye a fotel. Ezt lényegében ajándékba adjuk a garnitúrához, hiszen üzletünkbe külön tételként érkezett. A képeket is látható, hogy egy erős, masszív fotelről van szó. Ebben aztán nyugodtan hátra lehet dőlni, kiszálláskor nem kell félni, hogy hátra csúszik majd és színe sem sorolható a kényes kategóriába. Zsákszövettel vonták ülőfelületét, míg alja és oldala textilbőr huzatot kapott. Ezt könnyedén tudjuk tisztítani textilbőr ápoló szerrel, amivel egyben hozzájárulunk hosszú életéjhez is.

Méret: 270 x 210 cm

Családi házba javaslom, hiszen helyigényes darab. Leginkább egy idősebb pár házában tudom elképzelni, akik szeretik a klasszikus hangulatú bútorokat. Fa szekrények, parketta és egy barna szőnyeg… biztos vagyok benne, hogy a megfelelő helyre kerül majd!

Látogasson üzletünkbe, ahol három szinten tud válogatni garnitúrák közül. Azonban, ha egy bizonyos előre kiszemelt darab miatt érkezne, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, hiszen mindenből csak egy darab található a készletünkben.

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.