Juiz De Fora

Relax háttámlás ülőgarnitúra

494 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Juiz De Fora ülőgarnitúra előre-hátra állítható relax háttámlával

A szürke színű ülőgarnitúrák sosem mennek ki a divatból, melynek legfőbb oka, hogy középső színátmenetét képezi a fehérnek és a feketének. Ebből adódóan könnyen elhelyezhető világosabb és sötétebb színkoncepció alapján berendezett terekbe is. Ettől függetlenül a szürke különböző árnyalatainak együttes használata virágkorát éli. Juiz De Fora fantázianevű garnitúránk azoknak készült, akik szeretik az épp aktuális trendeket, na és persze a tágas helykínálatot, mert ennek a garnitúrának ez a másik fő erőssége. Azonban ne siessünk ennyire előre, haladjunk szép sorjában. A kanapé felső része világosszürke zsákszövetből készült. Rácsos textúrája jól mutat, különösen a mikroplüss sötétszürke lábazattal.

Ez a bútor azoknak készült, akik szeretik a tágas helyeket, mindezt a lehető legnagyobb kényelemmel párosítva.

Az ülőfelület szélessége inkább a fekvő pozícióban pihenni vágyókat támogatja, de azokat sem fogja cserben hagyni, akik inkább ülve szeretnék eltölteni szabadidejüket, hisz a háttámlák mozgatásával, az ülőhelyek mélysége csökkenthető.

Robosztus méretek és idomok jellemzik a garnitúrát, és külön tetszetős, ahogyan ezt a nyers erőt sugalló design-t az élek legömbölyítésével megszelídítették. Akárhogy is nézzük nehéz lesz éles szegélyeket és sarkokat találnunk rajta, melytől igazán szerethetővé és családbaráttá lényegül át a bútor fő koncepciója. A kanapé teljes felülete könnyen tisztítható, igen strapabíró, ezért bátran ajánljuk sok gyermeken családok számára is. Egyik oldala nyitott, másik oldala „álkarfával” zárt, mely felhajtva légiesen kecses hatást kelt, lehajtva pedig gyakorlatilag teljesen eltűnik, így válva nyitottá ezen az oldalon is.

Az ülőgarnitúra ágyazható, így alkalmanként váratlan vendég elszállásolásában is számíthatunk rá.

Áruházunkban megannyi fantasztikus garnitúrával várjuk kedves vásárlóinkat, jöjjön el hozzánk, merítsen ötletet, vagy keressen bennünket konkrét elképzelésekkel. Udvarias és hozzáértő kollégáinkkal folyamatosan azon vagyunk, hogy Ön is megtalálhassa nálunk álmai kanapéját.

Méret: 235 x 200 cm

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem érdeklődjön kollégáinknál.

f