Uberlandia U-alakú ülőgarnitúra szövetből

U-alakú szövet garnitúra

259 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Uberlandia U-alakú ülőgarnitúra szövetből

Extra puha párnákkal eladó ez a szövet ülőgarnitúra, szürke színben és U-alakos kivitelben. Készletünkben minden garnitúrából egy darab található, így addig kell rá lecsapni, míg nem késő 🙂 Szürke színe tökéletesen passzol minden homogén színkombinációval a lakásban, hiszen semleges. Az Uberlandia U-alakú ülőgarnitúra szövetből készült, helyesbítek, szövettel fedett. Fenyőfa váza kibír megannyi otthoni körülmények közt előforduló megpróbáltatást.

Egy olyan ülőgarnitúrára vágyik, amely a család valamely tagjának elegendő helyet biztosít? Esetleg egy olyat, amelyen elférnek a barátok, családtagok, vendégek is? Nem kell tovább görgetni termékeink közt, hiszen ez a garnitúra megfelel majd minden elvárásának. Igaz, külön ágygéppel nem rendelkezik, mégis elfér rajta két felnőtt, ha egy est erejéig félredobjuk a párnákat.

Méret: 175 x 315 x 160 cm

Egy gyönyörű nagy ház vagy lakás csendes, pihentető szegletében tudnám legideálisabban elképzelni, ahogy ott áll ez az u alakú tökéletes finomságú szövetből készült garnitúra.

Elegáns megjelenése nagyszerűen összhangba hozható a ház vagy lakás egyéb részeivel. Színe ehhez igazán remek. Párnák és a háttámla segítségével a családi és baráti nagy beszélgetések hibátlan fényűzésben történhetnek, hiszen milyen jó érzés mikor a beszélgetés közben mindenki fesztelenül kényelembe helyezkedhet anélkül, hogy rosszul kellene érezni magát.

Úgy hiszem ebben az ülőgarnitúrában ez szinte lehetetlen. Króm lábai még jobban kihangsúlyozzák előnyeit, amit még ötletesen és játékosan egy külső kis pakolós polccal még érdekesebbé tettünk.

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.