Laurel U-alakú elektromos garnitúra

Tisztítható szövettel borítva

514 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Laurel U-alakú elektromos garnitúra, tisztítható szövettel!

Ágyazható és ágyneműtartós U-alakú elektromos garnitúra. Jobbos kivitele lévén tökéletesen mutat a szoba sarkában, de akár térbe is helyezhető, hiszen a háttámla is szövettel borított.

A Laurel U-alakú ülőgarnitúránk megjelenése egészen elképesztő. Szinte lehetetlen megmagyarázni, de ez a garnitúra éppúgy elegánsan illeszkedhet egy ultramodern XXI.századi nappaliba, mint ahogy egy természetességet jobban előtérbe helyező, konzervatív ízlésű lakásba. Anyaga bőrhatású szövet, melynek tetszetős mintázata természetes fényben érződik leginkább.

Fehér, keresztszemes sűrű varrása finom kontúrokat kölcsönöz a teljes garnitúrának. A Laurel olyan népszerű manapság, hogy szinte mindig más és más verzióját kapja üzletünk. Mindegyik típusra jellemző azonban, hogy a bútor tervezői csordultig ellátták mindenféle funkcióval. Gondolnánk, hogy ez a darab például rendelkezik elektromos funkcióval?

Pedig igen! Rövidebb szára az érintésérzékeny, rejtett gombok megnyomása után szinte nyugággyá alakul. Hátlapja megdől, ülő- illetve fekvőfelülete 20-30 cm-rel meghosszabbodik. Ugyanez az extra található a kanapé hosszabbik nyúlványában is, csak manuális változatban. Így a Laurel U-alakokhoz képest is kisebb hosszúságának ellenére két felnőtt embert kényeztethet a legpihentetőbb pozícióban.

A Laurel akkor sem hagy majd cserben minket, ha egy váratlan vendéget kell elszállásolnunk, hisz néhány egyszerű mozdulattal ággyá varázsolható. Ám ezzel még nem merült ki a Laurel teljes repertoárja, hisz a kanapé végében egy kisebb ágyneműtartó is helyet kapott.

Méret: 315 x 220 x 165 cm

Válogasson kedvére több száz garnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f