Alpera ágyazható U-alakú ülőgarnitúra

Dupla ágyneműtartóval

654 910 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Alpera ágyazható U-alakú ülőgarnitúra, dupla ágyneműtartóval

Amint az a képeken is jól látható, dupla ágyneműtartóval rendelkezik. Gondoljon csak bele mennyi minden elférhet ott! Vendégek érkezése esetén sem kell megijedni, hiszen ággyá alakítva akár egy kisebb család is kényelmesen elszundítana rajta, ez az Alpera ágyazható U-alakú ülőgarnitúra.

Dupla ágyneműtartója lehetővé teszi mindazt, amelyet egy átlagos ülőgarnitúra nem. Nem csak a fedőmatrac és a kis paplan fér el benne, de még a szükségtelen holmiknak is remek helyet fog biztosítani. Viccen kívül, sokan nem is gondolnak bele, mekkora pluszt nyújt egy ilyen adottság.

Méret: 345 x 235 x 195 cm

Nagysága egyszerűen lenyűgöző, mindenképpen szükséges helyet biztosítani számára, akkor érvényesül igazán. Nyilvánvalóan otthonunk központjává fog válni. Ahogy helyet foglalunk rajta azonnal érezhető az a felülmúlhatatlan minőségi kényelem, amiről egész nap álmodoztunk.

Hátra dőlve inkább egy félig fekvő és elengedő helyzetbe kerülünk így rövid időn belül nagy eséllyel álomba szenderülhetünk. Természetesen ez sem akkora nagy baj, hiszen fekvő helyzetben is érezhető a tömör anyaga, ami lehetővé teszi számunkra, hogy hosszútávon feküdjünk tetején. Remek ötlet, hogy ekkora ülőgarnitúra az ágyazható funkció mellé még kapott egy tárolási lehetőséget, logikusan az ágyazási kellékeket szükségszerűen tárolhatjuk abban is.

 

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.