bézs színű
bézs színűbézs színűbézs színű

Balancia ágyazható ülőgarnitúra

325,000Ft

Ágyneműtartóval

Leírás

Balancia ágyazható ülőgarnitúra, a dizánj és kényelem tökéletes párosítása!

Könnyedén ággyá alakítható, ráadásul ágyneműtartóval is rendelkezik. Fejtámlái állíthatóak a tökéletes kényelem elérése végett. Textilbőr oldala és háta könnyen tisztítható. Érdemes műbőrápolóval tisztítani, hogy egyben óvjuk is. Nem kis szobába való, ez tény, de ugyanakkor elfér egy nagyobb panellakásban is. Ráadásul kifejezetten praktikus is, hiszen vendég esetén csak elég kihúzni az ágygépet és máris el tudjuk szállásolni az illetőt. Ez a Balancia ágyazható ülőgarnitúra!

Világosabb színe garantáltan felpezsdíti a szoba hangulatát. Szépen passzol például egy sötétebb szőnyeggel vagy fehér fallal. A borozás kerülendő ezen a garnitúrán, de egy mámoros estén is remek helyszínt biztosít majd a társas tevékenységekhez.

Megbízható forrás

Balancia egy olyan ülőgarnitúra család tagja, amely rendkívül kelendő itthon és Németországban egyaránt. Import áru lévén biztosak lehetünk abban, hogy nem spórolják ki belőle az anyagot, strapabíró vázzal és szövettel rendelkezik. Az állítható fejtámlákat acélracsnikkal látták el, mely szintén igencsak időtálló. Ezek karbantartása céljából a fejtámlát borító szövet hátulján zip-zár található, megkönnyítve a hozzáférést.

Méret: 300 x 250 cm

Egyensúly egy hajó formában, kellemes tiszta szín, szép világos hatás. A legjobb megoldás mikor elférhetetlen nagy a család. Ágyazható és tároló funkciója is van ennek a gyönyörű garnitúrának, ahova a kisebb gyermekek játékosan elbújhatnak.

Igazán alkalmas egy kacagó bújócskához, amikor a felnőttek közben cseverésznek, hátra dőlve iszogatnak ezen a komfortos és puha ülőgarnitúrán kihasználva a semmittevés, meghitt közös percek pillanatait. Alul bőr így könnyen tisztítható, felül pedig finom és puha tapintású szövetből készült. Párnák és a fejtámlák segítségével könnyedén maximalizálhatjuk  a teljesség érzését.

Válogasson kedvére több száz garnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37