Oanda típusú kanapé

ágyazható kanapé prémium minőségben

439 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék, ,

Oanda típusú kanapé ágyazható funkcióval

Az Oanda típusú egyenes kanapék a legnagyobb hasznossággal bíró prémium garnitúrák, hiszen megoldást nyújt azon otthonok számára, ahol nincs lehetőség külön vendégszobát saját franciaággyal fenntartani. Ám vendégeinket mégis szeretnénk legalább ezt megközelítő komfortban részesíteni. Nyilván az Oanda kanapé azok problémáit is orvosolni fogja, akiknek kis garzonlakásukban minden négyzetméternyi hely berendezését alaposan meg kell fontolni és tervezni. Hisz egy egyfős háztartásban az Oanda egyszerre lehet a kedvenc tévénézős, pihenős, nappali kanapénk, éjszaka pedig a hálószobai ágyunk.

Ez a kanapé igen masszív, súlyos darab, mivel egy komplett kihajtható ágyat tartalmaz, igen kényelmes matraccal.

Súlya ellenére mégis kompakt, több darabban szállítható, így bármely helyiségbe gond nélkül eljuttatható. Szürke szövete kellemes tapintású, ezzel együtt igen strapabíró, könnyen tisztán tartható. Fejtámlái állíthatók, ülésmagassága és mélysége optimális, minden adott a lehető legkényelmesebb üléshez. Ággyá alakítása hölgyeknek is gyerekjáték, nem igényel extra fizikumot. A kanapénak két változata is létezik nálunk, attól függően, mennyi helye van otthon. Egyikük 160cm, a másik verzió pedig 180cm szélességű matraccal van ellátva. Mindkét méret alkalmas 2 fő elszállásolására. Az Oanda univerzális színe, egyszerű, letisztult formái miatt esztétikailag is tökéletesen belesimulnak majd bármely környezetbe. Mint általában a jó dolgokat, ha megszokjuk ezt a kanapé típust, és ráérzünk hasznára és igazi előnyeire valószínűleg el sem tudunk majd mást képzelni a jövőben…

Jöjjön el hozzánk személyesen is, és vegye szemügyre több száz különböző ülőgarnitúránkat.

Ha kifejezetten ez a típus keltette fel a figyelmét, hívjon minket telefonon és érdeklődjön a készletekről mielőtt elindulna hozzánk.

További kanapét itt találhat