Abrienne U-alakú ülőgarnitúra

U-alakú barna szövet ülőgarnitúra

399 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Abrienne U-alakú ülőgarnitúra egyik sajátossága, hogy lenyűgöző a megjelenése.

A két szín kombinációjából álló ülőgarnitúrákkal különösen jól feldobhatjuk a lakás bármely helyiségét. Különösen, ha a barna ilyen árnyalatairól van szó, mint amilyen az Abrienne. A gesztenyebarna felső szövet és a mokka színű lábazat szemkápráztató párosítás. Az anyag tapintása kellemes, plüsshöz hasonló. Az Abrienne az U-alakok azon csoportjába tartozik, melyek háttámla része rögzített, és viszonylag alacsony. Előnyei akkor mutatkoznak igazán, ha a garnitúrát ablakok közvetlen közelébe tesszük, így a párkány szintje alatt tud maradni a bútor.

Mi mégis azt javasolnánk, hogy ezt a fajta U-alakot inkább térben próbáljuk elhelyezni, hisz a fejtámla nélküli típusok inkább társalgó kanapék.

Kitűnően használhatók, ha gyakran érkezik hozzánk nagyobb létszámú vendégsereg.

A garnitúrához négy nagy párna is tartozik, melyek a lábazat mokka színével egyező anyagot kaptak. Az Abrienne ülőfelületén kívül a háttámlák is ízlésesen vannak steppelve, mely nem számít túl gyakorinak az ülőgarnitúrák esetében. Az U-alak közepe oly nagy teret biztosít, hogy nyugodtan elhelyezhetünk benne egy pompás kis dohányzóasztalt, hisz még így is bőven marad hely, hogy ki tudjuk kerülni azt.  Elsősorban az U-alak színvilága miatt természetes anyagokkal teli térbe javasoljuk, bár kétségkívül jól mutathat gránit vagy egyéb járólapon elhelyezve is.

Áruházunkban több száz L- és U-alakú ülőgarnitúrát is megtekinthetnek, ám ha épp az Abrienne nyerte el tetszésüket, érdemes telefonon érdeklődni, az épp aktuális készletünkről.

Méret: 150 x 335 x 200
Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, amely folyamatosan változik. Kérem érdeklődjön telefonon vagy akár személyesen.

 

f