Pedaso U alakú ülőgarnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós

684 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Pedaso U-alakú ülőgarnitúra, extra puha szövettel!

U-alakú szövet ülőgarnitúra, szürke színben. Kifejezetten puha és kellemes tapintású, plüssös, zsákszövet kárpittal. Heverészésre vágyik? Csak nyissa ki az ágygépet és akár egy kisebb osztag is elfér majd rajta. Másnap reggel a párnáikat minden gond nélkül el tudja raktározni az ágyneműtartóban. Ám nem csak ennyi praktikum rejlik ebben a garnitúrában, hiszen fejtámlái előre-hátra állíthatóak, illetve  igény szerint dönthetőek a megfelelő kényelem eléréséig. Üldögélni szeretne? Csúsztassa előre a fejtámlát és már kezdődhet is cseverészés.

A képek remekül illusztrálják mindazt, amit erről az ülőgarnitúráról tudni kell. Illetve jól visszaadják a méreteit. Ez bizony nem egy kis lakásba való darab.

mérete: 255 x 380 x 215 cm

Amennyiben arra vágyik, hogy az ülőgarnitúrában minden meglegyen a tökéletes harmóniához és élményhez. Íme, az ajánlatunk; Pedaso U alakú ülőgarnitúra. Este, amikor éppen a vacsora előtt mindenki tesz-vesz még egy kicsit igazán jól esik egy kis pihenés, akár csak ülve, vagy hatra dőlve, esetleg elnyúlva a kanapén egy hosszú nap után.

Csodálatos tapintása van a szövetnek, ráadásul egy mindenhez illeszkedő szín, ami nem is kényes, valamint éppen tökéletes puhaság. Kedves családunk elfogyasztva a vacsorát újra találkozik a nappaliban ahol is mindenki elfér, de legyen szó ott alvásról még akkor is megoldható, könnyedén ágyazható, ha túl sok a pléd és a takaró van hely pakolni is bőven. Idősebbeknek segíthetünk a fejtámlákkal biztosítani a még tökéletesebb támaszkodást.

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.