Torino U alakú garnitúra

Barna szövet ülőgarnitúra, ágyazható

 

464 910 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Klasszikus plüss anyaggal borítva

A Torino U-alakú garnitúránk szintén a legnépszerűbb termékek közé tartozik és tegyük hozzá teljes joggal, hisz rendkívül jó ár-érték aránnyal bír. Gondoljunk csak bele, hol kapunk ekkora garnitúrát ilyen kedvező áron.

A Torino élénk ún. erdőbarna színt és egy vékony, de strapabíró plüss szövetet kapott, mely szinte kényezteti a rajta helyet foglalókat.  Háttámlái közepes magasságúak, egyáltalán nem érezzük hiányát az állítható plusz fejtámláknak. Ülőfelülete egyenes, finoman steppelt, szélessége miatt egyaránt használható fekvős-pihenős, illetve ülős kanapénak is. A szövetre jellemző bársonyos textúra további kontraszttal tölti fel az egész ülőgarnitúrát.

Hatalmas belső méretei miatt a Torinohoz nagyszerű választás lehet egy pompás dohányzóasztalka.

Ezzel együtt is bőven marad helyünk elmenni mellette. A garnitúra széles, fektetett irányú, fából készült erős lábakat kapott, melyek szinte észrevétlenül beleolvadnak a kanapé lábazatába. A mély ülőfelületeket ellensúlyozandó a Torinohoz 5 db, szintén barna párna tartozik, melyeket akár érdemes lehet kicserélni, ugyanis egy másik jól megválasztott színnel tovább fokozhatjuk a garnitúra tetszetős megjelenését.

A garnitúra továbbá ágyazható is, így vendégünket is könnyen el tudjuk majd szállásolni, anélkül, hogy ehhez külön ágyat tartanánk fenn.

Áruházunk több mint kétszáz ülőgarnitúrával várja Önöket, ezért érdemes lehet személyesen is ellátogatni hozzánk. Ha a Torino elnyerte tetszését, vagy hasonló kaliberű garnitúrában gondolkodik, akkor hívjon minket bátran, hogy tájékoztatni tudjuk a jelenlegi készletről, illetve hasonló termékekről.

Ágyazható funkcióval rendelkezik.

Méret: Méret: 195 X 325 X 195 cm

Az ár a készlet erejéig érvényes, így kérjük tájékozódjon elérhetőségéről.

 

f