Davide

Ágyazható, U formájú, fekete kanapé

389 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Davide ágyazható, fekete kanapé

Mélyfekete színű szövettel borított a Davide ágyazható, fekete kanapé.

Az U-alakú ülőgarnitúrák manapság reneszánszukat élik, és tegyük hozzá teljes joggal. Hisz egyszerre több ember számára nyújtanak kényelmet. A Davide nevű garnitúránk azoknak készült, akik kedvező áron szeretnének részelni az U-alak nyújtotta előnyökből. A Davide két rövid szárának mérete teljesen megegyezik, így a darab szimmetrikus, mely ritkaságnak számít az U-alakok világában. A kanapé kárpitja erős zsákszövetből készült, színe fekete. Így legkevésbé sem mondható kényesnek.

Kitűnő választás azok számára, akik minden nap „élik” a kanapét, ahol nagy a forgalom a nappaliban. Szögletes formái, mérnöki pontosságú vonalai miatt bármilyen berendezésű lakásba könnyen el tud majd vegyülni. Az ülőfelületek tökéletesen egyenesek, mely tulajdonsága miatt leginkább fekvésre, heverészésre használható leginkább.

Háttámlaként négy nagy és két kisebb párna gondoskodik, melyek tetszés szerint bárhová helyezhetők és bár nincsenek rögzítve a kanapéhoz, mégis tökéletesen illeszkednek egymáshoz. Ha szeretnénk még ennél is nagyobb helyet kapni, és a hasznos alapterületet tovább növelni, akkor húzzuk ki a középütt elhelyezett vendégágyat egy könnyed mozdulattal. A kihúzott rész alatt ágyneműtartó is helyet kapott, melybe a garnitúra párnái is elrejthetők majd az ágy használata esetén.

Ha a Davide elnyerte tetszését, hívjon minket bátran telefonon és érdeklődjön a további részletekről, készséggel állunk szíves rendelkezésére. Áruházunkban több száz változatos színű, anyagú és formavilágú kanapét kínálunk, melyek közül személyesen is válogathat, és kipróbálhatja az egyes darabokat. Érkezése előtt mindenféleképp informálódjon az aktuális készletünkről! Várjuk szeretettel!

Méret: 160 x 350  160

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz bútor közül!

Áraink , csupán a készlet erejéig érvényesek.
Érdeklődjön személyesen vagy telefonon.

 

 

f