Zarra Prémium Ülőgarnitúra

Zarra U-alakú ülőgarnitúra

600 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Zarra Prémium Ülőgarnitúra, dupla ágyneműtartóval!

Kevés garnitúra rendelkezik olyan kivételes adottságokkal és paraméterekkel, mint a Zarra. Ha tényleg különlegeset szeretne ne is lapozzon tovább, vegye szemügyre alaposan, hisz ennek a garnitúrának minden apró részlete nagy műgonddal lett kitalálva és megtervezve. Már a színválasztás is igen kellemes, hisz a kanapé felső része egy hamvas barna árnyalatot kapott, ráadásul egy igen népszerű és közkedvelt zsenília-szerű szövet kíséretében. Ha igazi kényeztető, selymes tapintású felületet szeretne, akkor a Zarra-tól megkaphatja. Az ülő- és hátrész felületei ráadásul steppeltek, dupla varrással vannak ellátva, még tovább fokozva az amúgy is fantasztikus látványt.

A kanapé alsó része kakaóbarna textilbőr bevonatot kapott, mely gyönyörűen illeszkedik a finoman hajlított íveken is.

A két oldalon elhelyezkedő lábazati rész elegáns ívekben végződik, mely nem csak látványelem, hanem praktikus is egyben. A Zarra minden ülőhelyéhez állítható fejtámlák tartoznak, melyek fel- és lehajtott állapotukban is nagyszerűen mutatnak. Az ülés kényelmét pedig a keskeny, hosszúkás párnák csak még tovább fokozzák. A garnitúra kihúzható vendégággyal és hatalmas méretű ágyneműtartóval is el lett látva, így minden adott ahhoz, hogy egy nagyobb családot is bőségesen kiszolgáljon az általa nyújtott királyi kényelemmel, hatalmas helyekkel és további hasznos funkcióival.

Áruházunkban az U-alakú ülőgarnitúrák rendkívül keresettek manapság, így mindenféleképp érdemes egy hívást intézni felénk, mielőtt autóba ülne. Így azonnali tájékoztatást kaphat az épp aktuális készletekről, és nem érkezik hiába, ha csakis és kimondottan ilyen U-alakot keres. Hozzáértő és udvarias kollégáinkkal azon vagyunk, hogy Ön minél előbb rátalálhasson álmai kanapéjára. Jöjjön el és vegye szemügyre több száz darabból álló kínálatunkat, ahol számtalan trendi és ízléses garnitúrát láthat, és természetesen ki is próbálhat.

Méret: 380 x 215 x 260 cm

Igazi nagyvilági körökben ahol reggeltől estig megy, a pörgés kifejezetten ajánlom. Nagyon elegáns sötétebb árnyalatú színekkel bír, ami azt is eredményezi, hogy nem annyira kényes. A világos falszínekhez tökéletesen passzol, vagy akár a hűvösebb padlón is gyönyörűen megállja a helyét.

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f